![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
no kurcze kod niby działa... działają przyciski.
jest napis :make a vampire... ale jak go klikam nic sie nie dzieje... wiec niewiele mi to pomogło... |
Cytat:
Chyba, że wcale się nie przejęzyczyłaś i zrobiłaś z sima wampira, a nie wilkołaka? A może też spróbuj zainstalować łatkę do Zwierzaków? Do ściągnięcia ze strony www.thesims2.com zakładka Help zakładka patches. |
wie ktoś może czy jest jakiś kod albo łatwy sposób na ucieczkę psa? Please help me!!!
|
Cytat:
(np. jeżeli zainstalujesz OŻ to możesz potem zainstalować studia) :) Cytat:
|
a ja mam pytanie, jaki trzeba mieć dodatek, żeby nauczyć wszystkich komend zwierzęcia? ja mam zwierzaki, OŻ, nocne życie.. kiedyś czytałam na tym forum, że trzeba najpierw powpisywać te kody boolprop TestingCheats.. i controlpets a potem kliknąć z shiftem na zwierzę i będzie opcja Spawn. ja nie mam takiego czegoś.. czy jakiegoś dodatku mi brakuje? o co chodzi? :)
|
Cytat:
Może źle wpisujesz kod? Polecam program SeeThem2 tam masz możliwość włączenia automatycznie boolPropa. jedynymi jakoś powiązanymi ze sobą dodatkami są Zwierzaki i OŻ, bo by Wiedźma z OŻ wychodowała chowańca - trzeba mieć zainstalowane zwierzaki. Ale Ciebie to nie dotyczy :) |
dzięki bardzo za szybką odpowiedź :) spróbuje tak zrobić :)
a nie dałoby sie jakoś obejść bez ściągania tego ? :D bo szybko komp mi sie zawirusowuje ; ( myślałam, że wystarczy wpisać boolprop Testing.. a potem bool prop controlpets on. myślałam, że będzie działać :) może jest na to jakiś inny sposób ? :) |
Cytat:
a w jakiej czesci mozna byc wampirem?? |
W Nocnym Zyciu! :P
Poczytaj trochę... :) |
Chodzi o dodatek?Jeśli tak to w dodatku Nocne Życie
Wampiryzm - tu jest opisane jak stać się wampirem ;) Edit: Nie zauważyłem Cię Alisha |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:30. |