![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Można ;)
Zdjęcia niestety nie znalazłam, same od środka. |
Czy dziecko w wieku szkolnym może się nauczyć teleportacji?
|
Tak.
|
Dzięki Bjork a już myślałem,że nie ,że najpierw muszą stać nastolatkami a co chodzi z mapą z ukrytym skarbem którą znajdę w kajucie kapitana
|
Remus- znajdziesz skarb.
|
Skarb już dawno znalazłem tylko mi chodzi o tą mapę co prowadzi do ukrytego skarbu.
|
czy gdy przed slubem zaplanuje miesiac miodowy to od razu po imprezie przyjedzie ten samochod co bedzie mnie mial zawiesc ?? mam jeszcze jedno troche niezwiązane z dodatkiem podróże pytanie :
czy przy tworzeniu rodziny mozna zrobic tak zeby małzenstwo emerytów mialo 2 corki nastolatki ?? czy musza byc dorosli ... bo chce zrobic emerytow ktorzy beda mieli te 2 corki ktore jak najszybciej pojda na studia [ jesli tak nie mozna bede mogla tych rodzicow postarzec za pomoca jakiegos kodu ?? ]... PROSZĘ O OPD. !!! |
Po pierwsze - tak.
Po drugie - chyba nie. Ale możesz później postarzyć za pomocą kodu ageSimsCheat on i klikając na sima wybrać wiek. |
Ja w moich "pamiątkach z wakacjii" nie mogę odblokować 4 elementów:
- baw sie z tubylcami -tańcz w spódniczce z trawy na plaży -śpiewający pirat? -powitanie na wyspie Twikki Prosze o jakieś wskazówki:) I jeszcze jedno: czy może ktoś wie jak sie powinno ułożyć upominki z wakacji na stojaku na zbiory aby dostac jakiegoś bonusa? W encyklopedii gry jest napisane że, jeśli sie je ułoży w odpowiedniej kolejności, to sie coś dostanie :/ Pomóżcie pliiizzz:) |
Musisz nauczyć sie gestu Luzak poczekaj aż jaki tubylec pierwszy cię przywita i musisz powtarzać aż się nauczysz.
Pirata znajdziesz we wraku statku w południowej plaży muszisz przeszukać jego kajutę i wtedy wyjdzie jeśli się znim zaprzyjażnisz mozesz sie nauczyć szanty. musisz dołączyć do tańca hula odnajdź tubylca co tańczy hula kliknij interakcjie "dolącz do tańca hula" a jeśli chodzo o upominki też zapytam o cho chodzi i jak je trzeba poustawiać? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:44. |