TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Podróże - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38439)

zelkam 18.07.2009 08:04

Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.

Można ;)
Zdjęcia niestety nie znalazłam, same od środka.

Remus Lupin 18.07.2009 14:19

Czy dziecko w wieku szkolnym może się nauczyć teleportacji?

Björk 18.07.2009 14:22

Tak.

Remus Lupin 18.07.2009 14:28

Dzięki Bjork a już myślałem,że nie ,że najpierw muszą stać nastolatkami a co chodzi z mapą z ukrytym skarbem którą znajdę w kajucie kapitana

aluminium. 18.07.2009 18:04

Remus- znajdziesz skarb.

Remus Lupin 18.07.2009 18:11

Skarb już dawno znalazłem tylko mi chodzi o tą mapę co prowadzi do ukrytego skarbu.

xmartkax 18.07.2009 18:48

czy gdy przed slubem zaplanuje miesiac miodowy to od razu po imprezie przyjedzie ten samochod co bedzie mnie mial zawiesc ?? mam jeszcze jedno troche niezwiązane z dodatkiem podróże pytanie :
czy przy tworzeniu rodziny mozna zrobic tak zeby małzenstwo emerytów mialo 2 corki nastolatki ?? czy musza byc dorosli ... bo chce zrobic emerytow ktorzy beda mieli te 2 corki ktore jak najszybciej pojda na studia [ jesli tak nie mozna bede mogla tych rodzicow postarzec za pomoca jakiegos kodu ?? ]... PROSZĘ O OPD. !!!

Björk 19.07.2009 10:00

Po pierwsze - tak.
Po drugie - chyba nie. Ale możesz później postarzyć za pomocą kodu ageSimsCheat on i klikając na sima wybrać wiek.

asia2501 19.07.2009 17:19

Ja w moich "pamiątkach z wakacjii" nie mogę odblokować 4 elementów:
- baw sie z tubylcami
-tańcz w spódniczce z trawy na plaży
-śpiewający pirat?
-powitanie na wyspie Twikki
Prosze o jakieś wskazówki:)
I jeszcze jedno: czy może ktoś wie jak sie powinno ułożyć upominki z wakacji na stojaku na zbiory aby dostac jakiegoś bonusa? W encyklopedii gry jest napisane że, jeśli sie je ułoży w odpowiedniej kolejności, to sie coś dostanie :/
Pomóżcie pliiizzz:)

Remus Lupin 19.07.2009 18:14

Musisz nauczyć sie gestu Luzak poczekaj aż jaki tubylec pierwszy cię przywita i musisz powtarzać aż się nauczysz.

Pirata znajdziesz we wraku statku w południowej plaży muszisz przeszukać jego kajutę i wtedy wyjdzie jeśli się znim zaprzyjażnisz mozesz sie nauczyć szanty.

musisz dołączyć do tańca hula odnajdź tubylca co tańczy hula kliknij interakcjie "dolącz do tańca hula"

a jeśli chodzo o upominki też zapytam o cho chodzi i jak je trzeba poustawiać?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:44.