![]() |
Odp: Otwórz oczy...+18
Nareszcie! Niestety teraz nie chce Mi się czytać :P
Ale jak już przeczytam, to zaedytuję i skomentuję :) |
dawno tu nikt nie zaglądał... doczekamy się odcinków?? pzdr
|
Pojawia się odcinek od miesięcy wyczekiwany, a jego czytanie się przekłada, cóż - mnie także to dotknęło. Ale jak dla mnie - mogłoby być i dłużej i dłużej :)
Ty wiesz, że jesteś genialna? Nie, ty chyba nie wiesz :P Dla mnie to - książka murowana! Świetny język, wcale nie utraciłaś formy. Zawsze miałam wrażenie, że Aladar piszę się Aaladar - ale może mi się przewidziało. W każdym razie, jak nie napiszesz następnej części ( a tylko spróbuj! :P ) To wydrapie ci oczy, serio! Muszę, muszę znać koniec tej niesamowitej historii, którą tak pięknie ujęłaś. Pozdrawiam. |
NIESAMOWITE! Ja tu popieram każdego, kto proponuje, byś napisała książkę. I daj natychmiast tę ostatnią część, bo ja zakończenie muszę poznać!
|
Ja też chce już kolejną część! :D
|
Jest w pół do 4 nad ranem. Od 22.30 czytam ten temat od początku. NIE ŻAŁUJĘ!
To jest najlepsze FS jakie tu na tym forum kiedykolwiek napisano. ŚWIETNE, FANTASTYCZNE, EMOCJONUJĄCE, TRZYMAJĄCE W NAPIĘCIU, FAJNE, *****ISTE!!! <3 Jestem twoją fanką. :) Czekam na ostatnią część tej historii. Wydaj książkę, błagam! XD |
Cytat:
Cóż, czekam(y) na nast. część ( jak najlepiej - nie ostatnią ^^ ) |
Cytat:
Z utęsknieniem wręcz czekam na następny odcinek. |
Cytat:
|
@up; aha. no to wielka szkoda ;\ Naprawdę im więcej komentarzy, tym autor bardziej dowartościowany ( przynajmniej tak jest w moim przypadku ) :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:24. |