![]() |
|
Odp: Madame Crazy models
Niemal idealne! :O
|
Sofia jest jak żywa. Ma zniewalający wzrok. :P
|
Jest idealna pod każdym względem
|
Przejrzałam cały temat i po w zasadzie długim czasie patrzę na moje prace bardzo krytycznie. Są bardzo podobne do siebie i utrzymane w tym samym klimacie. Mimo to aż się wzruszyłam i naszła mnie ochota na nowe pracę. Niestety nie mam nawet zainstalowanych simsów. Hehe. Ale chyba zabiorę się do roboty i ruszę z nową produkcjąąąą!
|
Bardzo mi się podobają twoje simy i mimo tego, że temat jest długi to przejrzałam calusieńki. Sofia jest bardzo ładna, podoba mi się. Ma taki hipnotyzujący wzrok jak to inni zauważyli. Zniecierpliwiona czekam na kolejne prace!
|
Trochę odświeżę temat... Otóż. Twoje simki są boskie :O robisz przepiękne oczy i nosy...bardzo dopracowane. Najbardziej mi się chyba Lena spodobała :)
Trochę czepię się prezentacji bo wszystkie są do siebie dość podobne, ale to nic :) Jeśli miałabym oceniać w skali to zdecydowanie masz u mnie 10/10 :rolleyes: |
Simka wygląda trochę jak motylica, a trochę jak leśny skrzat ;)
|
Masz tyle tych simek, że chyba głowa mi by eksplodowała, gdybym musiała każdą z nich oceniać pojedynczo, dlatego wymienię Ci i opiszę pokrótce te, które najbardziej zwróciły moją uwagę:
EVA - Ma coś w sobie. Podobają mi się jej te pieprzyki :) NATASHA - toż to cała Mandy Moore :) Nawet fajna, ale te kropki na nosie mnie drażnią. DANIELA - wypisz, wymaluj Penelopa Cruz:) bardzo ładna :) LYDDA - taka wyniosła i niezależna się wydaje :) Nie lubię tylko tak simki robią takie rozchylone usta, a tak to jest fajna :) LENA - podoba mi się jej nieco azjatycka uroda a'la Lucy Lu :) Zmieniłabym jej ubranko na bardziej sexy :) Alice - ma coś w sobie mimo, że nie jest super piękna. Chyba ten piegowaty skin dodaje jej uroku :) Poison - wygląda bardzo naturalnie. Ma piękne hipnotyzujące oczy. Psyche - podoba mi się mimo, że jej kąciki nieznośnie opadają w dół :) Monica - bardzo ładna, ale bardziej pasowałby jej brązowe oczy, a nie takie seledynowe. Lena - skojarzyła mi się z Ewą farną. Bardzo ładna. Fajny pasujący do niej makijaż :) Ogólnie Twoje simki są bardzo ładne. Znasz się na rzeczy :) |
Sofia - Świetna Fryzura I makijaż też , wygląda jak bybyła zbuntowana i groźna . ;) . Bardzo mi się podoba . :)
PS - Czekam na Twoje Nowe Simki . :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:27. |
|