TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Levkoni 06.06.2009 13:29

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał ogonowa (Post 1038379)
baisers, u mnie z urodzinami jest to samo... każdy może obchodzić. Nawet obcy simowie, tacy z po za rodziny. Przychodzą na imprezę urodzinową, i gdy klikam na torcie, muszę się przedzierać przez gości, żeby wybrać solenizanta..

A co do tych książek - mój też tak ma. Nie możesz czytać niektórych książek o gotowaniu np. dopóki nie będziesz miał ileś tam umiejętności. I np. nie mogę czytać Tomu III książki o gotowaniu. Drugi mogę, pierwszego nie sprawdzałam.

Altaria, a, przy jakich roślinach mogą simowie grzebać, są jakieś rośliny które mogą hodować, np. owoce i warzywa? Bo ja widziałam tylko drzewa ozdobne itp. żadnych jadalnych.

Mogą chodować mnóstwo warzyw i owoców, a także rośliny specjalne takie jak kwiaty śmierci itp. ale trzeba podstawowe kupować w sklepie lub znaleźć a potem je zasadzić, a rośliny specjalne to również można znaleźć nasiona, albo całe rośliny, które można zrywać.

Irbis 06.06.2009 14:37

Znowu zaginęła mi rodzina. Nie wiem o co chodzi, ale mnie to denerwuje. Czy wie ktoś dlaczego tak się dzieje? Czy te simy wyprowadzają się w miejsce nieznane? Czy można zrobić tak, aby w zakres ich samodzielności nie wchodziło przeprowadzanie się?

bazik 06.06.2009 14:48

Mam pytanie- jaka jest najlepsza jakość roślin? Mam świetne, wspaniałe i wyjątkowe... Stawiem na wyjątkowe, ale sama nie wiem.

Afbuster 06.06.2009 14:51

CHYBA jest tak jak z rybami i posiłkami
że najlepsze są doskonałe

dżin. 06.06.2009 14:58

A ja mam pytanie dotyczące dachów ! A mianowicie, jak zrobić, aby było widać dachówki?
Bo ja tam gdzie one powinny być mam puste :( A jestem na najwyższym piętrze, które zbudowałem - 2 :D i mam włączone pełne ściany!

baisers 06.06.2009 15:58

Jak wyprowadzic sims??
Na koncie ma 0 kaski :/ i nie stac go na kupno domu...

Mamełe 06.06.2009 16:10

Czy da się sterowac plcia noworodkow tak jak w dwojce tuz przed porodem, czy trzeba wczesniej?

ogonowa 06.06.2009 16:11

baisers, to czego oczekujesz? Zarób pieniądze i się wyprowadź, za darmo nic nie zrobisz... :/.

Theground, dzięki wielkie. Ale te kwiaty kupować gdzie? W spożywczaku, czy w jakim :/?

Ilona 06.06.2009 16:14

pisałam w kodach i sztuczkach,ze jeżeli chce się dziewczynkę,to simka niech je 3 razy dziennie arbuza,a jak chłopca,to jabłka

Mamełe 06.06.2009 16:15

Cytat:

Napisał ilona (Post 1038654)
pisałam w kodach i sztuczkach,ze jeżeli chce się dziewczynkę,to simka niech je 3 razy dziennie arbuza,a jak chłopca,to jabłka

Ale zenada :D :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:55.