![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Pytania:
-Jak włożyć skarb do skrzyni, krok po kroku? -Z jakich sarkofagów wyskakują mumie??!?? -Jeśli mój sim rozbije namiot w piramidzie, a konkreknie np. pokoju z trzema sarkofagami królów, to może coś na niego napaść? |
1. Otworzyć skrzynię tak jak przy zabieraniu z niej rzeczy, i przeciągnąć do niej to co chciałabyś tam włożyć.
2. Myślę, że różnie, ponieważ mi z bardzo wielu sarkofagów wychodziły. 3. W to szczerze wątpię. |
3. Jeśli Twój Sim będzie spał przez kilka godzin w namiocie to mumia po jakimś czasie się znudzi i wejdzie z powrotem do sarkofagu (jeśli już jest na zewnątrz).
|
Czy to możliwe, że w mojej grze nie ma przepisów na regionalne potrawy?
czytałam już odpowiedzi tym wątku ale w żadnej księgarni, w żadnym otoczeniu wakacyjnym nie ma |
Cytat:
|
Cytat:
|
czy istnieje jakis kod/hack aby wszystkie cechy byly dostepne w kazdej grupie wiekowej? bo troche irytuje mnie fakt, ze dzieci maja tak malo cech do wyboru :{
|
Szukałam w szukajce i znalazłam tylko, ze maszynę do nektarów można kupić we Francji. Gdzie dokładnie ? Na targu ? U kupca specjalnego ?
|
ja swoja kupilam u kupca co sprzedaje 'rozne obiekty' (nie pamietam jak to sie dokladnie nazywalo)
|
zelkam-W nektarni :p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |