![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Wybieram nową grę. Rozwijam okienko z wyborem miast, a tam mam Riverview x 2, Barnacle Bay x2, a nie mam Sunset Valley z wykasowanymi budynkami mieszkalnymi pobranego z neta. Jak to naprawić?
|
Brak zapisu
Witam. Mam problem. Grałam sobie spokojnie w simsy 3, była oryginalna. No ale z niepewności co do laptopa, zapisałam po spełnieniu simce sporego pragnienia, a tu nagle laptop się wyłącza. Dobra, mój ulubiony sposób naprawiania. No i bla bla bla, robię to co zawsze. No więc włączam simsy... A tu nagle widzę save Sunset Valley, ale TO NIE BYŁA MOJA SIMKA! Nie wiem dlaczego to się stało. (save udało mi się zrobić przed wyłączeniem laptopa) Dlaczego, a przy okazji - co zrobić?
|
Pobieranie z oficjalnej strony
Kolega mówił mi że skoro mam numer seryjny simsów to moge se je siagnac z oficjalnej strony the sims 3. to prawda?
|
Jeżeli wpiszesz kod gry w programie Origin to wtedy będziesz mógł pobrać grę, a także uruchomić bez płyty ;)
|
Tzn kupiłem gre w Empiku ale zgubiłem płyte i mam teraz samą książeczke. Jak wpise tam seriala z książeczki to pobiore?
Siagnelem origin wpisalem seriala do sims po zmroku ale tam wyskoczylo mi ze ten serial musze wpisac na thesims3.com. Zarejestrowalem tam sims o zmroku ale w origin dalej moge pobierac tylko zwykle simsy. jak mam wbic ten klucz? |
Tak, ja wpisuję kod kod instalacyjny do origin i gra się dodaję, mogłbyś dać screena, albo odśwież moje gry
|
Wpisalem serial od po zmroku i jest na czerwono na pisane ze tutaj nie moge wpisac tego kodu i ze mam go wpisc na thesims3.com. Zarejestrowalem gre na tesims3.com odswiezylem gre i dalej mam tylko zwykle simsy
|
Dlaczego nie mogą ze sobą chodzić, a książek w księgarni brak?
Witam, mam mały problem. Dwoje simów jest w sobie od dawna zauroczonych, nawet mają pragnienie, by ze sobą chodzić, aczkolwiek takowej opcji brak i powiem szczerze, że już kończy mi się cierpliwość, bo pojęcia nie mam, co mogę jeszcze zrobić, więc moje pytanie brzmi: czy miał ktoś podobnie i czy wie, jak to naprawić?
To niestety nie wszystko, ponieważ za każdym razem, jak wysyłam któregoś z simów do księgarni, to nie można kupić książek, gdyż zwyczajnie ich tam nie ma... Czy na to można coś poradzić? Dodam, że wcześniej nie było żadnych problemów, dopiero teraz. Czy może to być wina tego, że bardzo dawno gra nie było uruchamiana bądź też najnowszej aktualizacji? Mam nadzieję, że ktoś mi doradzi, co zrobić, bo wolałbym nie instalować gry od nowa. |
Mam mały problem.
1.Zainstalowałem "Pokolenia" na dysku c, ale reszte dodatków i podstawową wersje mam na dysku e... Czy to spowoduje jakieś utrudnienia w grze? 2.Czy jeżeli wykasuje tylko "Pokolenia" i znów zainstaluje na inny dysk, to będą jakieś problem y z grą ? |
Odp: Dlaczego nie mogą ze sobą chodzić, a książek w księgarni brak?
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25. |