![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Te miasto to nie jest SV. W ujęciu ze ślubu, kiedy zakładają obrączki w tle jest wodospad, w parku jest inaczej niż w SV, i ta szkoła (gdzie jest zakończenie, w tych togach) jest wejście po schodach jak do ratusza, a w normalnym mieście są chyba takie zwykłe schodki do szkoły średniej. Chociaż w sumie... może tylko mi się wydaje :D
|
Łeee.... a myślałam już , że coś fajnego doszło. Nie zaglądam do Store, więc nie wiedziałam.
Zgadzam się z anulqa. To raczej nie jest SV. |
mogą zrobić do gry zupełnie inne miasto. Przykładowo w zwiastunie kariery jest otoczenie łudząco przypominające Riverview, a w grze doszło Twin. Tu mi też się wydaje że tak będzie - miasto jest łudząco podobne do SV, a dadzą całkiem nowe
|
Zapowiada isę ciekawię,pewnie "kupię".... Mogli by dodać więcej interakcji między Simami by wydawały się bardziej spontańcznie a nie tak sztucznie...
|
* Niestety, jak można wywnioskować z wypowiedzi Gamespot'a, nowe interakcję dla Simów dotyczą dopiero dzieci w wieku przedszkolnym, twórcy nie skoncentrowali się zbytnio na maluchach.
* Dla dzieci (w wieku szkolnym), jest dostępny nowy obiekt – skrzynia przebrań, mali simowie mogą się przebrać za fantazyjną figurę (godzilla, księżniczka i wiele więcej). Po ubraniu kostiumu, simowie także zachowują się jak ich postacie. Dziecko-Godzilla będzie przykładowo niszczyć całe miasto (zbudowane z klocków lub z piasku). * Nową postacią fantazyjną to prawdopodobnie zmyślony przyjaciel, dzieci oraz nastolatkowie będą mogli z nim rozmawiać, bawić się z nim huśtać, a nawet nawiązywać relacje! * Twórcy bardzo wysilili się wprowadzając do gry nowe interakcje dla nastolatków, oprócz rzucania w dom jajkami możemy także dzwonić do drzwi i uciekać a nawet obrzucić dom sąsiada papierem toaletowym, po wykonaniu takiego "żartu", rówieśnicy będą bardziej przekonani do naszego sima nastolatka i będzie on także bardziej popularny u przyjaciół. Nieprzyjemnie staje się dopiero wtedy, jak zbójnicy zostaną przyłapani na gorącym uczynku. * Nowy system wspomnień wprowadza do gry wiele nowych atrakcji, Podczas wieczoru kawalerskiego mogą być robione zdjęcia jak np. nasz sim zabawiał się z innymi panienkami. Żona zapamięta to sobie, i w małżeństwie może dokuczać tym swojemu małżonkowi. eedit: http://www.simworld.com.pl/wp-conten.../image/020.jpg http://www.simworld.com.pl/wp-conten...olfacebook.jpg http://www.simworld.com.pl/wp-conten.../image/019.jpg |
Dobre! Zwłaszcza zmyśleni przyjaciele i ten ostatni punkt, o żonie wypominającej coś mężowi.... Gdyby jeszcze dopracowali ciąże pozamałżeńskie... Żona ma dziecko z kochankiem i mąż się o tym dowiaduje... Albo żona dowiaduje się o tym, że ją mąż zdradza od sąsiadki np. Potem robi mężowi awanturę. Okazuje się, że on ma dziecko z tą kochanką... Słodkie!
|
w podstawie jest opcja, że gdy sim C widzi jak sim B zdradza z simem D sima A, sim C może mieć opcje przy simie A, jakieś oś współczuć z powodu zdrady, i wtedy sim A dowiaduje sie o zdradzie. Przynajmniej ja raz tak miałam.
|
|
to kiedy wyjdą Simy? pod koniec czerwca?
|
1 czerwca.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42. |