TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

Searle 14.04.2011 11:31

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

dziunia - musisz robić to kilka razy. Nie do razu zachodzi się w ciążę. Cierpliwości.

Baldur - opcja modlenia powinna być dostępna na simie. Z drugim zadaniem, niestety, Ci nie pomogę, bo krótko grałam Kapłanem Piotreańskim.

Baldur 14.04.2011 12:22

Jakoś przez to przeszłem, popularność Piotrean podnosi się gdy właśnie się pomodlimy przez 30 minut. Wtedy następuje cud, oczyszczenie ran.

ŚredniwiecznySims 14.04.2011 16:50

Ufff.... Przebrnąłem prze rejestracje, ale do rzeczy. Mam pytanie związane z misją "Awans Dramatopisarza". (Jeśli ktoś nie pamięta tej misji, to polegała ona na konkursie Barda). Nie wiem jak napisać sztukę, bo w karczmie przy stole na górze można tylko komedie i dramat.

Help

kulturkaa1 14.04.2011 16:53

Cytat:

Napisał ŚredniwiecznySims (Post 1388467)
Ufff.... Przebrnąłem prze rejestracje, ale do rzeczy. Mam pytanie związane z misją "Awans Dramatopisarza". (Jeśli ktoś nie pamięta tej misji, to polegała ona na konkursie Barda). Nie wiem jak napisać sztukę, bo w karczmie przy stole na górze można tylko komedie i dramat.

Help

Komedia i dramat to właśnie jest sztuka...

ŚredniwiecznySims 14.04.2011 16:57

Cytat:

Napisał kulturkaa1 (Post 1388472)
Komedia i dramat to właśnie jest sztuka...

No tak ale jeśli już napiszę komedie lub dramat zadanie nie jest zaliczone mimo wszystko - DZIWNE, ale dzięki za pomoc, właśnie lecę pokombinować

Searle 14.04.2011 17:35

Cytat:

Napisał ŚredniwiecznySims (Post 1388478)
No tak ale jeśli już napiszę komedie lub dramat zadanie nie jest zaliczone mimo wszystko - DZIWNE, ale dzięki za pomoc, właśnie lecę pokombinować

Może chodzi o napisanie sztuki z jakimiś konkretnymi motywami? Motywy zdobywa się poprzez interakcję Szukaj inspiracji. Znalezione motywy znajdziesz w wyposażeniu sima.

zaneta1313 14.04.2011 20:53

Witam,
mam problem z uwolnieniem niewolnicy z dybów. Jak klikam uwolnij na tej niewolnicy to moja simka pokazuje mi, że stroi tam strażnik i nie może tam podejść. Co mam zrobić?

Porando 15.04.2011 18:06

Wiem,że nikt i tak mi nie odpowie,ale do rzeczy :

GDZIE ZNAJDĘ TE ANIELSKIE ŻIÓŁKO ?! Szukam szukam i jeszcze raz szukam i nic,moja medyczka (5 poziom) z całej energii,gdy zacząłem zbierać spadło na jakiś nastrójnik -50 xd Potrzebne jest(są) mi one do misji (medyczka i kupiec,nie pamiętam nazwy.Coś o pandemii) żeby zrobić 2x silne oleum lecznicze i 2x silne maści lecznicze.

HELP HELP !

Kamis 15.04.2011 18:20

Porando, patrzyłeś w kramie wiejskim?

Kaina 15.04.2011 18:56

jak spalic trawoziele w misji z medykiem?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:01.