TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Alcioo :33 21.01.2015 15:17

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

najlepsze jest to moi drodzy, że dziewczyny (i Kamil) starają się zrobić cokolwiek na forum, a tutaj takie rzeczy się wyciąga. Chciałbym powiedzieć, że znamy się na tyle, że najmniejszy szczegół w pracy pozwoli nam na zidentyfikowanie jej :) Bezpodstawne są wasze oskarżenia, w każdym razie - pozdrawiam Adminów, jeżeli myślicie, że moim aktem desperacji było to, że to że dostałem bana było zaplanowane w 2012 roku, tudzież w tym momencie pojawiło się konto K. lodzika na forum - tak, bo ja wiem co Wam do głowy odstrzeli, kochana administracjo. Powala mnie na kolana również to, że Meryam zna nasze tajemnice, ooj wiele tajemnic - ale niech moja droga nie zapomina, że my znamy jej całe życie od podszewki :) Wyciągając zmyślone brudy kopiesz sobie dołki, a tutaj screen wiadomości otrzymanej od meryam do Aty

http://i.imgur.com/3QWYe7A.png

Chciałbym również wyjaśnić sprawę - na forum admini nigdy mnie nie lubili, a to, że tak było przejawia się 9 stronną historią moich warnów - tak jest, 9 stron, 7 stron od libby moi kochani :)

Dalej mam beke z tego, niby że jestem lodzikiem XD

Malfurion 21.01.2015 15:19

Cytat:

Napisał Ata (Post 1845703)
Jak mialam im coś do pokazania to robiłam screeny.

To znaczy? ;P

@chwalislawa, ja rozumiem dlaczego, ale skoro passy juz nie dzialaja, to raczej mozecie byc spokojni.

La Tortura 21.01.2015 15:19

;ciach; fhfh

xheyanna 21.01.2015 15:30

Don, zawsze może passy uaktualnic i podać drugi raz, a widze ze byłaby zdolna (y) zero szacunku do kogokolwiek z Konfy, a niby się wszyscy 'przyjaźniliśmy', no właśnie, teraz widać NIBY.

Malfurion 21.01.2015 15:32

xheyanna,

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1845704)
Ktoś zmienił? Spodziewałam się tego. Albo usunięcia archiwum, no cóż xD Obawa przed prawdą taka jest ;)

Wedlug tego co mowi, to nie ona zmienila passy. Nie mam podstaw, by jej nie wierzyc ;)

konformistyczny lodzik 21.01.2015 15:33

Proszę dać rzekome zestawienie ilości głosów Meryam we wszelakich konkursach. Na tej podstawie ma zostać osądzona i skazana jak my. Pomijając, że nie macie dowodów, napisała o tym Aperlaxive dwie strony wcześniej, ale noo, co zrobisz - lizusi zawsze wychodzą z twarzą ;)

Cytat:

Napisał Genesis (Post 1845717)
xheyanna,

Wedlug tego co mowi, to nie ona zmienila passy. Nie mam podstaw, by jej nie wierzyc ;)

sprawdzał od razu po napisaniu przez nią posta - od początku się okazało, że nie działają, a tutaj możemy dać screeny z konfy jak każdy rozkminia dlaczego jej pasy nie działają:)

Lubie 21.01.2015 15:35

Cytat:

Napisał Genesis (Post 1845717)
xheyanna,

A masz podstawy by jej wierzyc?

xheyanna 21.01.2015 15:37

z moich infromacji wynika, że to nikt od nas ;) czyżby kolejna próba Marty skierowana w Nas? niezdziwiłabym się ;) za min zedytuje posta i dam screena, tylko zalinkuję ;) tak, tak ofc PODROBIE go w tym czasie ;)

jak mowilam edit:

kilk

Malfurion 21.01.2015 15:37

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1845718)
sprawdzał od razu po napisaniu przez nią posta - od początku się okazało, że nie działają, a tutaj możemy dać screeny z konfy jak każdy rozkminia dlaczego jej pasy nie działają:)

To w takim razie mozecie mi wytlumaczyc ten wasz bulwers na rzekomy atak na wasza prywatnosc? Bo powoli zaczynam nie ogarniac tej sytuacji :| (zakladajac, ze mowicie prawde)

xheyanna 21.01.2015 15:38

Don, pacz up ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:18.