TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Cytryśnia 01.08.2013 11:56

Odp: Forumowa Mafia

- A wiesz gdzie to jest? Bo ja nie. Jakos nie za bardzo dotychczas mnie to interesowało. Może wreszcie powinno... Chodźmy.

kubuss 01.08.2013 11:58

John Kubussini przeciągał spożywanie obiadu w nieskończoność. Tak, że zaczął powoli stygnąć.
- Nie można tu przecież siedzieć w nieskończoność.
Odsunął od siebie talerz, wziął łyk wody i położył wpierw złożone ręce na stole po czym na rękach spoczęła jego głowa.

Malfurion 01.08.2013 11:59

Don spojrzal na mezczyzne z nutka podejrzliwosci. Nieznajomy wrzasnal na niego bez powodu.

- Czy on ma jakies problemy emocjonalne? - pomyslal.

Dwojka ruszyla razem w kierunku stolowki. Don jakos dziwnie czul sie w towarzystwie nowo poznanej osoby. Wyczuwal negatywna energie.

- A wiec, jak ci na imie? - zapytal, nie zwarzajac na belkot jaki wczesniej od niego uslyszal.

Shiver 01.08.2013 12:01

Wyszliśmy ze stołówki, po drodze mijając dwóch mężczyzn.
- Ten po prawej, to Don, reżyser. Ale kim jest ten drugi? Może działają razem... - szepnąłem do Roi.

Mroczny Pan Skromności 01.08.2013 12:02

Razem z Cherrie postanowilismy obejrzeć skoczki, czego wczoraj nie zrobiliśmy. Wyruszylismy w drogę...

Alcioo :33 01.08.2013 12:03

-Maqryll' jak zauwazyles mowie ormalnym jezykiem. Czym sie zajmujesz?- zapytalem

Cytryśnia 01.08.2013 12:03

Ojej... To ten reżyser, którego tak chciałam poznać!
A teraz... Już w ogóle mi an tym nie zalezy.

myślalam sobie.

- A to nie ten Maqryll? - odpowiedziałam. Chciałam być jak najbardziej dyskretna, lecz na moje nieszczęście potknęłam się i upadłam jak ostatnia niezdara
ty łamago! pomyślałam.

Laselight 01.08.2013 12:04

nie wiem w jakim celu, ale poszłam na stołówkę. zobaczyłam na niej plakat z napisem "stop biosoczkom". byłam zaciekawiona, czy to nie jest jakiś żart, więc się zapytałam o biosoczki. Rzeczywiście, nie ma ich. tak więc zjadłam jakieśtam danie i postanowiłam, że tutaj posiedzę.

Shiver 01.08.2013 12:06

- Wszystko okej? - Powiedziałem, pomagając Roi wstać.
Na szczęście panował taki harmider, że nikt nie zwrócił na nas uwagi. Ruszyliśmy korytarzami, z nadzieją, że uda nam się dotrzeć do Hangaru.
- Nie wydaje mi się, żeby to był Maqryll, nie wygląda na Wraith, nawet udawanego.

Malfurion 01.08.2013 12:06

- Jestem Don, rezyser - odparl mezczyna
- A wiec... mowiles cos o... mordercy Dzoany. Wiesz kto to? - spytal.

Don spojrzal na dziewczyne, ktora wlasnie sie przewrocila. Zasmial sie pod nosem i wszedl na stolowke razem z Maqryllem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:00.