![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A u mnie koty są jakieś takie przezroczyste. Widać im gałki oczne i język(?) jak prześwituje przez sierść. Też tak macie?
|
|
Nie u mnie koty nie są przezroczyste, na szczęście, tylko te konie mnie załamują, mam obawy czy w ogóle będą mi działać w normalnej grze, jak myślicie ?
|
Widzieliście tą recenzję?
http://www.simy.pl/news/lazy-games-r...s-3-zwierzaki/ Facet jest rozbrajający :P |
@up: weź przestań, koleś jest bardziej żałosny niż śmieszny :| Ciągle tylko "that's silly, that's silly" a pojęcia nie ma, po co są niektóre funkcje i jak je prawidłowo używać. Albo zbyt bardzo ponosi go fantazja.
|
Mi sie nie chciało głośniej robić, więc i tak go nie słuchałam. Ale ten koleś po prostu jest jakiś stuknięty. Ten zielony pies i koń to było ... podłe wobec zwierząt!!! kota widziałam tylko jako szkielet, i tak nie chciało mi sie do końca oglądać
|
Moim zadaniem facet jest fajny, zawsze oglądam jego simowe recenzje :P
|
Cytat:
|
Witajcie :)
Mam problem :( Pobierałem dziś to demo siedem godzin (nie żartuję) i nie działa :( Wcześniej zarejestrowałem się na origin. Po pobieraniu przy wybraniu ikonki demo włączył mi się start normalnej gry. Włączyłem go, ale nie mam żadnego CAP'u i opcji z nim związanych :( Co mam robić by uniknąć kolejnych siedmiu godzin czekania? Chciałem zaznaczyć że grę mam zaktualizowaną. Bardzo proszę o możliwie szybką odpowiedź :( Z góry dziękuję. |
7 GODZIN?! Wow że też chciało Ci się czekać :O
...ale nigdy nie przebijesz Miyoki która ściągała jakiś film przez miesiąc :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:47. |