TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

anie_1981 23.09.2011 20:48

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ze słabego neta to się nie ma co śmiać. Ja jeszcze z 5 lat temu miałam 320 kb\s, nawet nie 1 MB. Najgorsze jest to, że ze słabszym netem z reguły idzie w parze skakanie transferu, niestabilność ogólna. Od może roku mam 6MB, to normalnie rewelka.

A co do faceta z filmiku, to podchodzę do tego na luzie. On po prostu nie gustuje w Simsach i ma do tego prawo. Ale to fakt, że jako facet z taką pracą powinien być obiektywny. Nikt go przecież nie zmuszał do tworzenia dziwadeł... Niektóre jednak jego teksty były śmieszne.

Ja jak tak sobie posiedziałam parę godzin w tym kreatorze, to sobie myślę, że tworzenie zwierząt jest bardziej zaawansowane niż tworzenie Simów... Z Simami aż takich cudów nie da się robić :P

exePATexe 23.09.2011 21:12

Jak chcę pobrać to wyskakuje mi błąd pobierania.

TheSimka3 24.09.2011 07:53

Jej tyle hałasu z powodu jakiegoś dema ;D. Nie chcę nikogo obrażać, ale po co się męczyć i paprać z instalowaniem, przecież do dodatku już nie dużo czasu. Można poczekać.

Beatrice 24.09.2011 08:02

Cytat:

Napisał TheSimka3 (Post 1451916)
Jej tyle hałasu z powodu jakiegoś dema ;D. Nie chcę nikogo obrażać, ale po co się męczyć i paprać z instalowaniem, przecież do dodatku już nie dużo czasu. Można poczekać.

Dlatego ja czekam :D juz niedługo, więc wolę wszystko zobaczyc na czysto w grze ;)

anie_1981 24.09.2011 08:20

Cytat:

Heh, ja tam nie musiałam się "męczyć i paprać". Wszystko się pobrało, zainstalowało i uruchamia się bezproblemowo. Poza tym uważam, że to naprawdę świetny przedsmak dodatku. Gdy zainstaluję pełną wersję zwierzaków, będę mogła od razu zacząć grać moimi zwierzakami, zamiast poświęcać jeszcze czas na tworzenie ich :P Mam już 3 konie i psa i na pewno będę nimi grała.

A tak odbiegając od dyskusji "ściągać, nie ściągać, oto jest pytanie", to jest więcej opcji tworzenia zwierzaków niż tworzenia Sima. Powstało trochę dodatkowych suwaków dla Simów, ale jakoś wolę korzystać z oryginalnych suwaków. Mam tylko taki na elfie uszy.

Karel13 24.09.2011 08:30

Razem z demem doszły suwaki dla simów? Nie sprawdzałem tego.

anjanka 24.09.2011 08:46

i dlatego właśnie też czekam na pełną wersje żeby nie psuć sobie kompa i zabawy :) co to za frajda jak odpalisz gre a wiesz co i jak sie znajduje w CAP :) a tak taka niespodzianka

Ejak 24.09.2011 09:01

The Sims 3 Zwierzaki – Konferencja EA

Narutoman 24.09.2011 09:54

Cytat:

Ja mam takie same zdanie co anie_1981, nie będę musiał już tworzyć zwierzaków tylko od razu nimi grać :). A jeśli chodzi o pobieranie to tak jak u anie_1981 wszystko poszło szybko i gładko, w jakieś 10 minut mogłem już grać w demo :P

anie_1981 24.09.2011 10:08

Nie doszły nowe suwaki dla Simów, miałam na myśli mody. Są mody z suwakami dla Simów, ale z nich nie korzystam, tylko z tych na uszy z mts :P Sorry za wprowadzanie w błąd. W kreatorze zwierząt nawet nie da się stworzyć też Simów, więc nic mi nie wiadomo o nowych suwakach od EA Games.

EDIT:

Co do konferencji, to za wiele nowego nie wniosła. Stale powtarzają to samo. Ja ją oglądałam tylko do momentu, aż mi się demo ściągnęło i zainstalowało. Wolałabym, by więcej czasu poświęcili temu chłopakowi, który zajmował się drobną zwierzyną. Mógłby się pobawić zwierzakami, a nie tylko wypuścić ptaka i węża.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:31.