![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ze słabego neta to się nie ma co śmiać. Ja jeszcze z 5 lat temu miałam 320 kb\s, nawet nie 1 MB. Najgorsze jest to, że ze słabszym netem z reguły idzie w parze skakanie transferu, niestabilność ogólna. Od może roku mam 6MB, to normalnie rewelka.
A co do faceta z filmiku, to podchodzę do tego na luzie. On po prostu nie gustuje w Simsach i ma do tego prawo. Ale to fakt, że jako facet z taką pracą powinien być obiektywny. Nikt go przecież nie zmuszał do tworzenia dziwadeł... Niektóre jednak jego teksty były śmieszne. Ja jak tak sobie posiedziałam parę godzin w tym kreatorze, to sobie myślę, że tworzenie zwierząt jest bardziej zaawansowane niż tworzenie Simów... Z Simami aż takich cudów nie da się robić :P |
Jak chcę pobrać to wyskakuje mi błąd pobierania.
|
Jej tyle hałasu z powodu jakiegoś dema ;D. Nie chcę nikogo obrażać, ale po co się męczyć i paprać z instalowaniem, przecież do dodatku już nie dużo czasu. Można poczekać.
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak odbiegając od dyskusji "ściągać, nie ściągać, oto jest pytanie", to jest więcej opcji tworzenia zwierzaków niż tworzenia Sima. Powstało trochę dodatkowych suwaków dla Simów, ale jakoś wolę korzystać z oryginalnych suwaków. Mam tylko taki na elfie uszy. |
Razem z demem doszły suwaki dla simów? Nie sprawdzałem tego.
|
i dlatego właśnie też czekam na pełną wersje żeby nie psuć sobie kompa i zabawy :) co to za frajda jak odpalisz gre a wiesz co i jak sie znajduje w CAP :) a tak taka niespodzianka
|
|
Cytat:
|
Nie doszły nowe suwaki dla Simów, miałam na myśli mody. Są mody z suwakami dla Simów, ale z nich nie korzystam, tylko z tych na uszy z mts :P Sorry za wprowadzanie w błąd. W kreatorze zwierząt nawet nie da się stworzyć też Simów, więc nic mi nie wiadomo o nowych suwakach od EA Games.
EDIT: Co do konferencji, to za wiele nowego nie wniosła. Stale powtarzają to samo. Ja ją oglądałam tylko do momentu, aż mi się demo ściągnęło i zainstalowało. Wolałabym, by więcej czasu poświęcili temu chłopakowi, który zajmował się drobną zwierzyną. Mógłby się pobawić zwierzakami, a nie tylko wypuścić ptaka i węża. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:31. |