![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Opcja doszła wraz z aktualizacją przy okazji dodatku The Sims 3 Rajska Wyspa. Wiem, gdyż nie posiadam tego dodatku, lecz opcję takową mam.
|
Jak to zrobić, żeby sim do pobrania był w sims3pack? I żeby były w nim spakowane wszystkie akcesoria z neta, bez osobnego pobierania. Chciałabym sobie kilka simów tak spakować :P
|
Po prostu wyślij go w CASie tj. na GW. Sim powinien być w "Exports" w Dokumentach/Electonic Arts/The Sims 3.
|
Cytat:
|
Nie. Folder "Exports" to po prostu pośrednik, gdy sim jest w nim, to jest gotowy do wysłania na GW, ale wysłany być nie musi. A ty po prostu go przenosisz z folderu i koniec.
|
Dziękuję za pomoc! :)
|
mam takie pytanie, chciałabym zrobić półpiętro wewnątrz domu. wydawało mi się, że któryś dodatek wprowadzał taką możliwość, bez deformacji ścian i bez kodu. Czy mi się tylko przywidziało? czy to było w the sims 2 może a w trójce nie da rady bez kodu i deformacji ?
|
Są platformy. Działają jak półpiętta, ale nie potrzebują schodów i są znacznie niższe. Półpiętra były w TS2.
|
aha, czyli jednak pomieszałam, szkoda bo chciałam zrobić schody, ale nie takie standardowe długie tylko żeby podzielić je na pół i pomiędzy nimi żeby było półpiętro. Wiecie o co chodzi, w domach zwykle nie robi się takich długich schodów i stromych tylko takie jakie chciałam zrobić.
|
@up, możesz jeszcze spróbować zbudować dom bez fundamentów i wstawić je w środku jako półpiętro, ale nie wiem czy to możliwe (bez kodu) :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05. |