![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
1.Nie jestem pewna, bo nigdy nic takiego nie miałam, ale chyba pomoże kod resetSim [IMIĘ] [NAZWISKO] (konsolę kodów otiwera się Ctrl+Shift+c jakby co;))
No, a mi właśnie wampiry nie uczą się szybciej (nawet chyba wolniej!) niż zwykli simowie co mi się niepodoba, bo to jest moja ulubiona rasa nadnatularna:cry: |
ktoś wie skąd jeszcze można ściągnąć Riverview?
Na oficjalnej stronie jak klikam "pobierz" to nic sie nie dzieje :| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Znacie jakiś sposób by umiejętności kariery czy profesji nie znikały po jej zmianie? Głównie chciał bym zachować umiejętności magika i być np detektywem. Wkońcu napracowałem się jako magik a po zmianie kariery nic z tego nie mam.
|
Żeby nie zakładać tematu:
Mam podstawową wersję gry, trochę modów ( wszystkie są po podstawową wersję jak i dodatki ) oraz własny save. Mam zamiar zakupić jakieś dodatki do Sims 3 jak Wymarzone podróże, itd. Czy przy zainstalowaniu takiego dodatku będę musiał zacząć grę od nowa? |
Nie. Bez względu na to, jaki to dodatek, nigdy nie musisz zaczynać gry od nowa :)
Ale polecam zrobić kopię save'a na wszelki wypadek, bo zawsze może się coś spieprzyć. Niestety, TS3 to gra pełna błędów :/ |
Dzięki za szybką odpowiedź. Tak, zgranie save mam w planie oczywiście. Zawsze tak robię. :)
Jeśli można to chciałbym zadać dwa pytania jeszcze związane z modami, które niedawno temu odkryłem i zainstalowałem. - czy istnieje możliwość zmiany wyglądu sima podczas gry ? Nie mam na myśli zmiany włosów a np twarz albo wgrać wygląd jakiejś gotowej postaci. - mówiąc o postaciach, wgrałem dwie nowe osoby zupełnie z inną twarzą, itd. Są one w grze, ale gdy tworzę takiego sima nie wygląda on tak jak na zdjęciu ( mowa o modelu twarzy, itd ). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:57. |