![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A ja nabrałem ochoty na tworzenie zwierzaków, idę pograć w CAP
|
Hehe... ja już zbudowałam dom. Od razu zrobiłam pusta stodołe dla koni :D A jak będzie za mało miejsca to usune 'domowy' cmentarz :D duchy będą na parceli publicznej.
|
Ja jeszcze nie wiem jaką rodzinę stworzę, zwierzęta już mam, obawiam się jednak, że zrobiłam ich sobie trochę za dużo. Na pewno na początek będę miała Kometę i Aquino, oraz Ciapka i Natrie. Nie wiem czy Nanę (zebra) tez od razu dodać, czy się wstrzymać.
|
anie pewnie ze dodaj zebre, jak szalec to szalec :D ja napewno bede miala w Appoloosa parke koni Diane i Szafira, bez nich nie ma gry :P, pewnie bede miala tez bulterriera małą Sarcie :P a co do kota to moze sie wstrzymam.. Stodoly jeszcze nie budowalam ani domu bo moze beda jakies fajne kolory albo jakies fajne plotki to bym zrobila boksy dla konikow :)
|
Ale wy macie fajne plany na rodzinki :D
Ja na razie planów nie mam,bo muszę się rozprawić z grą,żeby w ogóle się włączyła... Demo w moim przypadku wyszło na złe :( |
Sahara właśnie dlatego wstrzymam się z demm. Nic mi nie zrobi czekanie
|
Maszka to bedziesz miala same konie w grze? a gdzie wierny przyjaciel rodziny i figurka na parapet? :P
|
No mówię, że tą stodołę może zmniejszę. Jak juz mówiłam na poczatek stworzę psa i kota (jamnika i rudego, niebieskookiego kotka). Jak juz odkryję 'sekrety zwierząt' stworzę konika. Na sam koniec spróbuje jednorożca. Z tego co pamiętam to mozna było go zmieniać. Więc to będzie Czarny Posłaniec! Będzie cały czarny jak jego nazwa wskazuje.... :D
|
ooo super pomysl :) ale ja poki co z budowa domu sie wstrzymam, zbuduje dopiero jak wyjda zwierzaki :P
|
Przed chwilą stworzyłem świętej pamięci pieska mojej babci :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:19. |