TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Ejak 24.09.2011 13:55

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Filmiki, co robią zwierzaki z gazetą:
1
2
3

anie_1981 24.09.2011 13:56

Chodzę czasami na główne forum Simsów, tam co druga osoba, a właściwie prawie wszyscy, narzekają na problemy z demem. Ja do narzekających nie należę, bo u mnie wszystko śmiga :D Coraz bardziej się orientuję w tym demie i tworzenie zwierzaków sprawia mi coraz większą frajdę. Nie mogę się doczekać dodatku! Instalacja dema, pomaga mi jednak w tych oczekiwaniach. No fakt, chciałoby się już pograć zwierzakami, zamiast tylko je tworzyć, ale i tak jest lepiej, niż bez dema.

Narutoman 24.09.2011 13:59

Ale fajnie :O koty mogą sobie leżeć na gazecie

Ejak 24.09.2011 13:59

Galactic - Ohhh Ahhh Ale super tytuł.

Narutoman Te zdjęcia już chyba były, albo przynajmniej te pierwsze plus pies husky.

Narutoman 24.09.2011 14:03

Tak, te pierwsze były, ale te dalsze już nie :)

anie_1981 24.09.2011 14:05

Zauważyliście, że nie ma strzemion przy siodłach? Spory minus gry. To jak jeździć na rowerze bez pedałów. No i nie rozumiem, dlaczego ich nie dali. Jaki sens mieć siodło, bez strzemion. Równie dobrze można jeździć na oklep...

Justyna0307 24.09.2011 14:08

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1452139)
Zauważyliście, że nie ma strzemion przy siodłach? Spory minus gry. To jak jeździć na rowerze bez pedałów. No i nie rozumiem, dlaczego ich nie dali. Jaki sens mieć siodło, bez strzemion. Równie dobrze można jeździć na oklep...

o taaak :) ja rozumiem że można się nie znać i zapomnieć jakiegoś małego elementu w wyposażeniu konia ale takie coś jak strzemiona?? Przecież nawet na koniku bujanym miałam takie :P

Maszka 24.09.2011 14:25

Jakie żydy! Nawet nie dali strzemion! Ja tez miałam na takim bujanym koniku strzemiona ^^ Nadal mam tego konika...

Jessica 24.09.2011 15:21

Właśnie zauważyłam, że po instalacji wersji demonstracyjnej Ts 3 mi nie chodzi -.-' wyświetla mi się komunikat: ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku." . Czy jak odinstaluję demo, wszystko będzie ok? :o

Justyna0307 24.09.2011 15:34

Cytat:

Napisał Jessica (Post 1452160)
Właśnie zauważyłam, że po instalacji wersji demonstracyjnej Ts 3 mi nie chodzi -.-' wyświetla mi się komunikat: ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku." . Czy jak odinstaluję demo, wszystko będzie ok? :o

u mnie to nie pomogło musiałam grę od nowa instalować... zresztą nie tylko ja :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:05.