![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
@x3Kitty kiedyś tuż po instalacji SŻ nie miałam tego "błędu" albo przynajmniej nie występował tak często lub też po prostu nie zwróciłam na niego uwagi :P
Poszperałam w ustawieniach MasterController'a i znalazłam rozwiązanie: klik na wybranego Sima -> NRaas -> MasterController -> Opcje zaawansowane -> Kariera -> Tytuł akademicki i ustawić kierunek którego nie chcemy na poziomie 0 - wtedy zniknie z panelu danego Sima :) |
A co sądzicie o tych : http://allegro.pl/box-the-sims-3-nie...418970747.html ?
Dlaczego takie tanie? Czy się opłaca? Kupował ktoś? Czy pudełko jest oryginalne jak w sklepie i czy płyta jest tez taka jak w sklepie? |
Malet,
Z tego co piszą niżej na stronie to w pudełku jest gra,ale bez klucza aktywacyjnego. Zresztą,ta cena jest zbyt podejrzana... Ja bym się wstrzymała. |
za taką cenę to nawet na giełdzie staroci jak ktoś sprzedaje, się nie kupi.. Może nie umiem czytać ze zrozumieniem ale tam jest napisane o samej płycie bez klucza, tylko teraz pytanie, czy może klucz był już aktywowany załóżmy na stronie the sims i nie można tego zrobić ponownie, czy najzwyczajniej w świecie go nie ma.. ? Lepiej znaleźć w jakimś normalnym sklepie i dołożyć trochę a mieć pewność co do gry. W media markcie nie powinny być drogie, bo jakiś czas temu kupowałam tam studenckie życie i rajską wyspę i za oba dałam 100 zł
|
Skoro gra jest bez klucza, to jej nie zainstalujesz. Więc nie radzę jej kupować.
|
ale klucz mozna znaleźć w internecie
|
Nareszcie, w moim komputerze, jest odpowiednia karta graficzna do TS3 - i będę mogła się zabrać do gry! Aczkolwiek nie mam wszystkich dodatków - a zamierzam je kupować, w kolejności, wg gustu. Jednak gdzieś czytałam, że ponoć dodatki do TS3 muszą być instalowane wg kolejności wydawania. Czy to prawda? :(
|
Cytat:
|
Ile trójkowe Simy mogą mieć maksymalnie cech i za co?
Z moich doświadczeń wynika,że można mieć ich siedem,bo 5 podstawowych+1 za wpływy w grupie +1 za ukończenie kierunku na strudiach,chyba,że każda grupa daje dodatkową i każdy ukończony kierunek też...to takto 13 cech. |
Wydaje mi się, że po ukończeniu drugiego i każdego kolejnego kierunku studiów wyskakuje opcja zmiany cechy, którą się dostało po studiach. To samo jeśli chodzi o grupy. Więcej niż 7 mieć nie można :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:08. |