![]() |
Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!
Zaznaczyłam,że nie liczę,ale najcześciej rodzą mi się dziewczynki z czego jestem bardzo zadowolona;)
|
Ja też znam dobry sposób na bliźniaki. Wystarczy zjeść kawałek sernika przed "potaraniem się o dziecko". Dostałem to od EA jak rejestrowałem "Własny biznes" i szczerze mówiąc nie jestem pewien, czy działa to bez tego dodatku, ale myślę, że tak.
|
Up: Zarejestrować grę można podczas instalacji gdy pojawia się takie niebieskie okno. Trzeba wtedy wpisać serial i dostajesz na maila wskazówkę lub ciekawostkę związaną z The Sims 2 :P
Mi zazwyczaj po równo rodzą się chłopcy i dziewczynki, ale zawsze odwrotnie do tego co ja chcę! :P |
Ja sie że tak powiem wyraże się krutko:D. Mi najczęscie rodził się chłopiec.:P
|
Mi się zawsze rodziły dziewczynki, tylko czasami chłopcy :P
I zawsze jest na odwrót: chcę chłopca; rodzi się dziewczynka. Chcę dziewczynkę; rodzi się chłopiec :D A teraz chcę żeby urodziły mi się bliźniaki, chłopiec i dziewczynka, ale rodzą mi się bliźniaczki :(( |
Mi zawsze, ale i to zawsze dziewczynki -.-
|
Mi prawie zawsze rodzą sie chłopcy u mnie dziewczynka to rzadkość
|
Mi się rodzą same dziewczynki:) chyba z 3 chłopców było a tak to nic:( a bliźniaki żeby mieć, wystarczy wpisać kod twinzr2cute ( sprawdzony) lub jeśli masz własny biznes zainstalowany, zjeść kawałek sernika który kupisz w cukierni chałwa w lazurowej promenadzie:)
|
Najczęściej chłopcy, ale różnie to bywa ;)
A jak chcę bliźniaczki to zawsze dwie dziewczynki xD |
u mnie zwykle chłopcy (niestety)
raz tylko bliżniaczki:( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:54. |