TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Dream 04.09.2005 19:22

...

A wy co??? Rozmawiacie do której chodzi cie klasy czy o The Sims 2 Nocne Życie, bo nie rozumiem ? :P A tak poza tym ... Zamawiam tą grę na www.play.com.pl będzie taniej :P Chociaż na wirtus.pl chyba jest najtaniej - 67 zł. :) To już nie robi różnicy :D

Michalunia 04.09.2005 19:22

NO TO JA JUSH NIE WIEM - PREMIERA JEST 20-GO CZY 16-GO? JA TESH IDE DO 2-GIEJ GIMNAZJUM, ORYGINALNE SIMSY (2 I NS) DOSTALAM W WAKACJE :con: DOPIERO I TERAZ MOJEJ MAMY KOLEGA PUJDZIE DO MEDIA MARKT I MI KUPI TYLKO NIE WIEM NA KIEDY JEST DZIEN PREMIERY... CHCIALAM KUPIC W MERLINIE ALE COZ...

patrysiaz1992 04.09.2005 19:57

Premiera 16 września, a nie 20.
(pójdzie;))

Mgiełka 04.09.2005 20:18

A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. :P A Nocne Życie... Może za rok :(

PS Tez jestem w 2 gimnazjum :D

Pawlq 05.09.2005 14:56

Cytat:

Napisał katherina
A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. :P A Nocne Życie... Może za rok :(

Za rok bedą inne - nowe dodatki :D

Czajniczek 05.09.2005 15:42

Oby w Empiku były :D No i jeszcze tatusia trzeba przekonać że to niezbędne do mojego dobrego samopoczucia :D

Cocco 05.09.2005 15:53

Cytat:

Napisał katherina

Zamiast studii weź NŻ. Studia to nudy!

Toxic 05.09.2005 16:46

Cytat:

Napisał Rendal
Zamiast studii weź NŻ. Studia to nudy!

nie są aż takie złe fajnie jest na studiach są torche przereklamowane ale ujdą . Ja jeszcze nie wiem kiedy NŻ kupie :( może w premiere może później

Pawlq 05.09.2005 17:21

Cytat:

Napisał _Toxic_
nie są aż takie złe fajnie jest na studiach są torche przereklamowane ale ujdą . Ja jeszcze nie wiem kiedy NŻ kupie :( może w premiere może później

yyy...
Powiedzcie czym sa przereklamowane? - jakoś nie słyszałem

Agita 05.09.2005 17:33

Ja chyba simy będe miała dopiero w grudniu na urodziny. W sumie to nawet dobrze (??) bo mam zadużo kucia (tak jak by mnie to obchodziło) w tym roku mam egzaminy bo chodzę do 3 gimnazjum...brrrr.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22.