TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Raf_use 22.03.2004 21:18

Cytat:

Originally posted by Sebastian@Mar 22 2004, 09:38 PM
Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie  w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy  na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.
Co za bzdury <_< Ten "niebianski dom" jak to nazwales to nie jest dom tylko dzialka, na ktorej jest wiadomo co (jak nie wiadomo to prosze zajrzec do tematow o fasoli itp.) W kazdym razie nie jest to dom, tam nawet nie mozna uzywac trybu budowy i kupowania(chyba ze ie ma specjalnego patcha, ale to i tak bez sensu, bardzo niepraktyczne budowac tam cos...) I naprawde kolego przestan nam wciskac ciemnote o zielonym smoku "Lisciu" bo go nie ma, zarowno ja jak i Ukash sprawdzilismy to, i zostalo opisane jak to sprawdzic wiec kazdy sie sam moze przekonac. A ten twoj kolega pewnie cie zrobil w bambuko, mogl mu ktos dac ten dodatek, ale ja wogole watpie zeby istnialo cos co sie Lisc nazywa ;) No chyba ze ten kolezka ma jakas wzbogacona, limitowana serie abrakadabry, niewiem, moze cos przeoczylem B) :lol:

likagirl 22.03.2004 21:26

No jasne że żadnego Liścia nie ma, a nawet gdyby był zielony smok to napewno by go tak nie nazwali, to trochę idiotyczne nazywać tak smoka :lol: No moze trochę przesadziłam, ;)

Sebastian 23.03.2004 21:22

Ja wam nie prubuje wcisnąc kitu tylko mówie to co widze u kolegi . I chętnie bam wam pokazal screna ale on nie ma internetu więc nie moge tego zrobić. A morze byly jakies wyrsje które mialy plik z zielonym smokiem ja tam nie wiem . Albo on wpisal jakis kod. A morze wiecie czy jest kod na magimony?? Bo nudne sie juz zrobilo to walczenie z innymi a zciagnac z internetu nie magimonów zciągnąć bo gram tylko u kolegi (co już wcześniej powiedziałem) on nie ma internetu.

likagirl 23.03.2004 21:29

Jak nie pokażesz screna z zielonym smokiem to ci nie uwierze, a chyba jesteś na tyle mądry żeby scren umieścić na dyskietce czy cd i wsadzić na twój komp i nam pokazać, proste co nie?

Sebastian 24.03.2004 14:07

Proste jak jestnagrywarka a jak jej nie ma to trudne!! :angry:

Szynszyl 24.03.2004 14:48

rozumiem, ale stacje dyskietek to chyba ma, nie ?! <_< z reszta likagirl powiedziala ze na dyskitce lub cd

pewnie powiesz ze ma popsuta..... (sorki ale nie lubie jak ktos klamie <_< a wydaje mi sie ze klamiesz)

likagirl 24.03.2004 19:40

I tak nie jest potrzebna pregrywarka żebys umieścił na cd screna.Wystarczy że dasz otwórz na cd i tam skopiuujesz.Banał prawda?

Szynszyl 25.03.2004 12:06

ojj nie wlasnie kakby sie tak dalo niebyloby nagrywarek :)
nie da sie skopiowac tak po prostu <_<

ale kolega sebastiana chyba ma STACJE DYSKIETEK nie ?! screen zmiesci sie spokojnie na dyskietce :)

likagirl 25.03.2004 13:21

No ale jak sie ma odpowiedni program clone cd czy jakiś taki to można

Sebastian 26.03.2004 14:48

Stacje dyskietek mój kolega ma. Więc jak u niego będe to sprubuje skopiować.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:00.