Cytat:
Originally posted by Sebastian@Mar 22 2004, 09:38 PM
Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.
|
Co za bzdury <_< Ten "niebianski dom" jak to nazwales to nie jest dom tylko dzialka, na ktorej jest wiadomo co (jak nie wiadomo to prosze zajrzec do tematow o fasoli itp.) W kazdym razie nie jest to dom, tam nawet nie mozna uzywac trybu budowy i kupowania(chyba ze ie ma specjalnego patcha, ale to i tak bez sensu, bardzo niepraktyczne budowac tam cos...) I naprawde kolego przestan nam wciskac ciemnote o zielonym smoku "Lisciu" bo go nie ma, zarowno ja jak i Ukash sprawdzilismy to, i zostalo opisane jak to sprawdzic wiec kazdy sie sam moze przekonac. A ten twoj kolega pewnie cie zrobil w bambuko, mogl mu ktos dac ten dodatek, ale ja wogole watpie zeby istnialo cos co sie Lisc nazywa ;) No chyba ze ten kolezka ma jakas wzbogacona, limitowana serie abrakadabry, niewiem, moze cos przeoczylem B) :lol:
|