![]() |
Cytat:
|
Wiem, że było chyba już takie pytanie, ale jakoś jestem niezorientowana, więc proszę o pomoc.
Kiedy się używa aparatu fotograficznego (przy karierze sztuka czy coś takiego) i robi się zdjęcie, można je sprzedać za 100$ (w moim wypadku). Moje pytanie brzmi: czy można tego zrobionego zdjęcia nie sprzedawać a powiesić na ścianie? |
kody
mam problem nie otwiera mi sie okienko do wpisywania kodów i nie wiem czemu bo wczesniej sie otwieralo czy ktos cos wie na ten temat?? :(
|
Cytat:
|
pytam
jak zrobic z simsów kapele????
|
Cytat:
|
Cytat:
moze mi ktosik przypomniec strone na ktorej jest hack do pobrania -bara bara nastolatkow zeby dzialal w "sims na studiach"? bardzo prosze. |
wiem mówiono już o tym bo przeszłąm 25 stron Tematu The sims 2 i 14 stron tematu The sims ale znalazłam tylko to
http://snootysims.com/careers.php któś może wie jakie są kariery?? Ale po Polsku bo ja tłumaczyłąm ale mi chodzi o tłumaczenia jakie jest w grze... Wiem że to uciążliwe ale czy ktoś mi powie?? |
Widze, że temat przestaje być na temat :P No, ale nieważne. Madi ma problem (czyli ja). Miałam studentów- dziewczynę i chłopaka. Koleś szybciej skończył studia i wyprowadziłam go do domku w Miłowie. Kiedy jego laska skończyła uniwersytet to połączyłam ich domy czy coś takiego. I tutaj zaczynają się schody. Facet nie chce wykonywać moich poleceń względem tej dziewczyny, teraz jego żony. Chodzi mi o np. pocałuj, czy flirtuj. Nie wiem co jest grane, bo reszte poleceń wykonuje...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29. |