TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39310)

doman145 29.12.2008 15:04

Odp: The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria

bardzo fajny dodatek ;D

Tuptuś 30.12.2008 18:18

Jedno pytanko. Jeśli dobrze myślę, to Zestaw Świąteczny to są same akcesoria (no i kilka ubrań) do doinstalowania do już zainstalowanego wcześniej TS2, a Na Święta to płytka na której są już akcesoria instalowane, tak? Bo Google mi miesza, a od czytania poprzednich stron też mi nic do głowy nie przychodzi. Jeśli i jedno i drugie to dodatki, to w którym jest więcej przedmiotów ubrań itp?

Björk 30.12.2008 18:31

Właściwie to jedno i to samo... No może choinki są trochę inne (w na święta są trochę mniejsze).
Zresztą teraz w sprzedaży są chyba tylko "Na święta", bo Zestaw był starszy.
I oba instalują się podobnie. Prawie, jak każde akcesoria.
Nie wiem, jak to lepiej wyjaśnić...

Tuptuś 30.12.2008 19:33

Tzn. ja instalowałem ZŚ to było takie okno wymiarów mniej więcej 800x600px z tłem które było zdjęcie przebranych w stroje świąteczne Przyjemniaków bodajże (Daniel był jako Mikołaj) z wyskakującym okienkiem: "Czy chcesz zainstalować The Sims 2 Zestaw Świąteczny?" lub coś w tym stylu. Nie trzeba było podawać CD-Keya, inna sprawa, że na pudełku go nie było :D Po prostu kopiowały się pliki do folderu podstawy i tyle. Dobra, w każdym razie mam odpowiedź. Kupuję "IKEA urządza dom" i wszystkie dodatki i akcesoria mam :>

XaxaX 12.01.2009 20:48

A gdzie ja widze ,że zbliża sie nowy rok? I jak sprowadzić Św. Mikołaja do domu?

Björk 12.01.2009 21:20

Musisz urządzić za pomocą telefonu przyjęcie świąteczne (opcja dostępna tylko w określonych godzinach i nie działa w apartamentach w OŻ).
Ale o tym jest chyba nawet poradnik w dziale poradniki.

Searle 13.01.2009 08:05

Ja nie urządzam przyjęcia świątecznego, tylko moi simowie pieką ciasteczka Mikołaja i po jakimś czasie on sam przydodzi.

kalafjor 06.08.2010 17:02

Czy kupię gdzieś jeszcze NŚ? W Empiku nie ma.

cheradine 07.08.2010 11:23

na allegro popatrz, jest kilka ofert ;)

Tenebris 06.07.2014 11:39

Pozwolę sobie odświeżyć :P. Dodatek mi się podoba tylko nie wiem dlaczego ale moi Simowie pod choinkę dostają zawsze tą małą wieżę stereofoniczną. :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:50.