TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Malfurion 26.07.2011 19:52

Odp: Missing texture

Cytat:

Napisał lilithin (Post 1420725)
Mam oryginalną, w pełni zaktualizowaną grę. Mój problem polega na tym, że gdy mój sim siada przy stole kreślarskim, na papierze zamiast rysunku pojawia się 'missing texture'. Czy da się jakoś odzyskać te tekstury? I z czego wynika ten błąd?

Sprobuj wykasowac powyzsze pliki cache

CasPartCache.package
compositorCache.package
scriptCache.package
simCompositorCache.package

Wyzej wymienione plik znajdziesz w Moje Dokumenty->Electronic Arts->The Sims 3

Mam nadzieje ze pomoze :)

snoopdogg_tg 28.07.2011 15:25

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Jak w karierze stylisty zrobić samozatrudnienie? :D

Hefalump 01.08.2011 16:49

Nie kolego/żanko , nie możesz mieć samozatrudnienia,gdyż nie ma czegoś jak umiejętność stylizacji. A jeśli chodzi o zdobycie pracy stylisty to klikasz na budynek i klikasz na podejmij pracę

snoopdogg_tg 02.08.2011 15:41

A mam jeszcze takie pytanie. To normalne, że mój projekant wnętrz od kilku dni nie dostaje zleceń? :P

lilithin 23.08.2011 12:44

Chciałam jeszcze zapytać o rzecz związaną z budowaniem - otóż w Twinbrook w wielu domach są jakby zdublowane fundamenty, tylko na suficie (nie wiem, jak to inaczej nazwać ^^). Może mi ktoś powiedzieć, jak to zbudować?

Fisia 25.08.2011 05:56

W dwójce były specjalne rodzaje fundamentów do tego... A w trójce nie wiem... to może trzeba postawić taras? :| Szczerze nigdy nie próbowałam tego robić.

Levkoni 27.08.2011 17:08

Cytat:

Napisał lilithin (Post 1437993)
Chciałam jeszcze zapytać o rzecz związaną z budowaniem - otóż w Twinbrook w wielu domach są jakby zdublowane fundamenty, tylko na suficie (nie wiem, jak to inaczej nazwać ^^). Może mi ktoś powiedzieć, jak to zbudować?

Da się takie fundamenty zrobić z kodem constrainFloorElevation false, ale wymaga to trochę kombinatoryki. Postaram się jutro wrzucić poradnik do działu poradników jak to zrobić, chyba że już jest tam.

sebi27 14.09.2011 17:22

mam problem : jak mój sim robi rzeźbę z jakiego kolwiek materiału to to np; drzewo jest jaśniejsze,albo ciemniejsze i tak ciągle mryga co zrobić żeby temu zaradzić ?

Narutoman 16.10.2011 00:13

Mam już Kariere tak długo a architektem jeszcze nie grałem :) muszę to sprawdzić

Narutoman 16.10.2011 12:36

Tutaj w 1:05 simka też coś mierzy:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:01.