![]() |
Odp: Missing texture
Cytat:
CasPartCache.package compositorCache.package scriptCache.package simCompositorCache.package Wyzej wymienione plik znajdziesz w Moje Dokumenty->Electronic Arts->The Sims 3 Mam nadzieje ze pomoze :) |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Jak w karierze stylisty zrobić samozatrudnienie? :D
|
Nie kolego/żanko , nie możesz mieć samozatrudnienia,gdyż nie ma czegoś jak umiejętność stylizacji. A jeśli chodzi o zdobycie pracy stylisty to klikasz na budynek i klikasz na podejmij pracę
|
A mam jeszcze takie pytanie. To normalne, że mój projekant wnętrz od kilku dni nie dostaje zleceń? :P
|
Chciałam jeszcze zapytać o rzecz związaną z budowaniem - otóż w Twinbrook w wielu domach są jakby zdublowane fundamenty, tylko na suficie (nie wiem, jak to inaczej nazwać ^^). Może mi ktoś powiedzieć, jak to zbudować?
|
W dwójce były specjalne rodzaje fundamentów do tego... A w trójce nie wiem... to może trzeba postawić taras? :| Szczerze nigdy nie próbowałam tego robić.
|
Cytat:
Da się takie fundamenty zrobić z kodem constrainFloorElevation false, ale wymaga to trochę kombinatoryki. Postaram się jutro wrzucić poradnik do działu poradników jak to zrobić, chyba że już jest tam. |
mam problem : jak mój sim robi rzeźbę z jakiego kolwiek materiału to to np; drzewo jest jaśniejsze,albo ciemniejsze i tak ciągle mryga co zrobić żeby temu zaradzić ?
|
Mam już Kariere tak długo a architektem jeszcze nie grałem :) muszę to sprawdzić
|
Tutaj w 1:05 simka też coś mierzy:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:01. |