TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58114)

BaXx 02.01.2011 19:09

Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą

ja zawsze stawialem sciany a potem schody i nie bylo problemu

Porando 03.01.2011 14:05

;o Ja jeszcze mogę tak robić,nawet mam tak w domu.Nie wiem czego to wina.Może innymi schodami spróbuj ?

rafek8910 03.01.2011 14:56

Witam! Grałem dzisiaj w simsy i kazałem simce tańczyć taniec imprezowy. Tańczyła na jednej płytce w kuchni obok lodówki. Później gdy chciałem żeby coś zrobiła do jedzenia, to nie mogła, bo przeszkadzała jej ta płytka. Nie można na nią teraz wejść, ani przez nią przejść. Próbowałem ją usuwać, ale dalej to samo. Na pewno to przez ten taniec, bo to już nie pierwszy raz się tak stało. Ktoś wie jak to naprawić?

BaXx 05.01.2011 19:12

gdzie jest do wyboru taniec imprezowy????

anie_1981 05.01.2011 22:23

Jeśli Twój Sim potrafi tak tańczyć, to powinien mieć taką opcję na parkiecie lub sprzęcie muzycznym. Ale nie w klubach dyskotekach. Wtedy jest po prostu tańcz. Przynajmniej u mnie tak jest.

Porando 06.01.2011 10:11

U mnie raz jest w dyskotece taniec,taniec imprezowy,taniec miłosny (?) czy coś w tym stylu.Tak jakby losowo.U mnie w domku jak włączę muzyczkę to tylko taniec i taniec imprezowy.

Chryzantem Złocisty 06.01.2011 10:14

ja do tej pory miałam tylko taniec imprezowy i zwykły.
nie mam pojęcia jak odblokować taniec miłosny czy hip-hopowy,czy jakie tam jeszcze są :P

Pinezka 06.01.2011 10:29

Spotkałam się z tańcem imprezowym, słodkim, romantycznym (czy jakoś tak). Moja simka nic nie robiła tylko siedziała w klubach i tańczyła, może stąd tyle różnych tańców :)

anie_1981 06.01.2011 11:55

No właśnie nie wiem, może to źle, że uczę wszystkiego od razu modem. Może by się odblokowywały po kolei, a tak to jak daję od razu 10 punktów tańca, to mi się tylko ten imprezowy odblokowuje. A może to kwestia charakteru. Wszyscy moi Simowie mają mniej więcej taki sam charakter.

Vanitas 06.01.2011 12:18

U mnie pojawił się jeszcze kiedyś taniec słodki i rockowy, a teraz już tylko zwykły. Może to faktycznie wina uczenia simów modem bo robię tak jak Anie. Jeszcze gdzieś czytałem, że typ tańca zależy od tego jaka muzyka jest grana i żeby samemu wybierać trzeba testingcheatsenabled wchodzić w tryb kupowania w klubie i z wciśniętym shiftem na głośnikach wybierać typ muzyki.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:23.