![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
hej, no to kolejne pytanie :D bawiliście się już basem czy fortepianem ?? wcześnie z gitara trzeba było pracować w gastronomi i dostawało sięzlecenia na koncerty. Teraz tez one są ale nadal na gitarę ;( mam teraz w ogóle pracę dorywczą jako zespół i nie wiem jak grać koncerty ;( i czy takie o koncerty będą się zaliczać ?? pomocy
|
Ja mam zespół, a nie dostałam ani jednego zlecenia. Ani jednego... Gdyby nie kod na kasę, moi ludzie przymierali by głodem...
|
Cytat:
|
Hej, co do zarabiania kaski to idź sobie na miasto i graj dla napiwków. Jeśli chcesz zrobić wyzwanie na zarobienie tych 25tys i piąć się w karierze. jest jeszcze metro w którym grasz całą dobę dla napiwków ale nie zalicza się ta kaska do kariery a tylko do zarobionych pieniędzy danego instrumentu. Zadanie zespołu ciągle jest na zero bo nikt nie zleca wyzwań. Jeśli ktoś zrobił wyzwanie na przykład na fortepianie 10 razy występ to proszę o odpowiedz, ja mam tylko na gitarze ale to wcześniej zrobiłam w gastronomii.
|
Mam pytanie mam zainstalowane The Sims 3 i The sims 3 Po zmroku, czy teraz mogę swobodnie instalować wymarzone podróże?
|
Mistery, jak najbardziej :)
|
Hmmm a ja mam pytanie troszkę z innej półki. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy w Stwórz Świat po zainstalowaniu Po Zmroku znajdują się obiekty z Bridgeport? Mianowicie chodzi mi o te fajne mury w mieście, takie które są elementami ozdoby otoczenia, jeden z tego co widziałem na zdjęciach jest taki zaokrąglony, drugi jest prosty, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :) Będę wdzięczny ponieważ buduję własne miasto i mam zamiar kupić dodatek a te mury bardzo by mi się przydały i ułatwiłyby mi pewną sprawę.
|
jak moge zdobyc gwiazdki slawy dla mojej rodzinki ???-skoro u mnie kazda slawa ma po 1 gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem co dalej, u mnie nie ma nikogo takiego z 5 gwiazdkami (gram w sunset valley) ,
|
Moje pytanie jest dość nietypowe: mianowice jak się pozbyć niechcianego sima? Nadmieniam iż jest to dziecko :P.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:00. |