TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Agnieszka86 15.11.2010 00:15

Odp: Pytania i odpowiedzi.

hej, no to kolejne pytanie :D bawiliście się już basem czy fortepianem ?? wcześnie z gitara trzeba było pracować w gastronomi i dostawało sięzlecenia na koncerty. Teraz tez one są ale nadal na gitarę ;( mam teraz w ogóle pracę dorywczą jako zespół i nie wiem jak grać koncerty ;( i czy takie o koncerty będą się zaliczać ?? pomocy

anie_1981 15.11.2010 10:26

Ja mam zespół, a nie dostałam ani jednego zlecenia. Ani jednego... Gdyby nie kod na kasę, moi ludzie przymierali by głodem...

αγάπη 15.11.2010 12:31

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1325477)
W trójce nie ma żadnej maszyny do edycji Sima w CAS. Taka maszyna była w dwójce, w trójce EA nie dali niczego, czym można by wysłać Sima do CAS. Ani maszyny, ani kodu, niczego. Dlatego mody są jedynym sposobem, by "poddać Sima operacji plastycznej". Oprócz NRaasa pewnie są inne mody, które to potrafią, ale ja ich nie znam.

Jest taka maszyna, nie można sima edytować w CAS ale można zmieniać te podstawowe suwaki chudy/gruby, małe piersi/duże piersi itd. Jak wrócę do domu to napiszę jak ta maszyna się nazywa chyba rzeźbiarz ciała.

Agnieszka86 15.11.2010 12:54

Hej, co do zarabiania kaski to idź sobie na miasto i graj dla napiwków. Jeśli chcesz zrobić wyzwanie na zarobienie tych 25tys i piąć się w karierze. jest jeszcze metro w którym grasz całą dobę dla napiwków ale nie zalicza się ta kaska do kariery a tylko do zarobionych pieniędzy danego instrumentu. Zadanie zespołu ciągle jest na zero bo nikt nie zleca wyzwań. Jeśli ktoś zrobił wyzwanie na przykład na fortepianie 10 razy występ to proszę o odpowiedz, ja mam tylko na gitarze ale to wcześniej zrobiłam w gastronomii.

Mistery 15.11.2010 16:54

Mam pytanie mam zainstalowane The Sims 3 i The sims 3 Po zmroku, czy teraz mogę swobodnie instalować wymarzone podróże?

Searle 15.11.2010 17:11

Mistery, jak najbardziej :)

Levkoni 15.11.2010 17:18

Hmmm a ja mam pytanie troszkę z innej półki. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy w Stwórz Świat po zainstalowaniu Po Zmroku znajdują się obiekty z Bridgeport? Mianowicie chodzi mi o te fajne mury w mieście, takie które są elementami ozdoby otoczenia, jeden z tego co widziałem na zdjęciach jest taki zaokrąglony, drugi jest prosty, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :) Będę wdzięczny ponieważ buduję własne miasto i mam zamiar kupić dodatek a te mury bardzo by mi się przydały i ułatwiłyby mi pewną sprawę.

miciurzynka 15.11.2010 20:01

jak moge zdobyc gwiazdki slawy dla mojej rodzinki ???-skoro u mnie kazda slawa ma po 1 gwiazdce moj facet ma 2 i nie wiem co dalej, u mnie nie ma nikogo takiego z 5 gwiazdkami (gram w sunset valley) ,

molly_k 16.11.2010 17:30

Moje pytanie jest dość nietypowe: mianowice jak się pozbyć niechcianego sima? Nadmieniam iż jest to dziecko :P.

Kamis 16.11.2010 17:34

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1326222)
Moje pytanie jest dość nietypowe: mianowice jak się pozbyć niechcianego sima? Nadmieniam iż jest to dziecko :P.

Nie opiekuj się nim. Albo zabij [nie jestem pewna czy się da].

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:00.