TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Meryam 21.01.2015 15:38

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

Cytat:

Napisał konformistyczny lodzik (Post 1845718)
tutaj możemy dać screeny z konfy jak każdy rozkminia dlaczego jej pasy nie działają:)

Haahahah, ok, nie chciało mi się komentować ale to mnie rozwaliło xD Bo:
1. na pewno pisałabym na konfie nie znając hasła na gg xD
2. na pewno pisałabym na konfie po udostępnieniu tych screenów i zasiania w was ziarna nienawiści do mnie xD
Reszty pozwolę sobie nie komentować, marnotrawstwo "powietrza" ;)

konformistyczny lodzik 21.01.2015 15:40

Cytat:

Napisał Genesis (Post 1845722)
To w takim razie mozecie mi wytlumaczyc ten wasz bulwers na rzekomy atak na wasza prywatnosc? Bo powoli zaczynam nie ogarniac tej sytuacji :| (zakladajac, ze mowicie prawde)

wyjaśnię Ci to krok po kroku:

- Konfa nie pisze 24/7 o FORUM. jest tam napisane o naszych prywatnych sprawach a na samym początku było zaprzysiężone, że zostaje to między nami. Jeżeli Marta ośmieliła się podać pasy - nawet jeśli od początku nie były one prawdziwe - złamała to, a to zaowocowało naszym bulwersem.

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1845724)
Haahahah, ok, nie chciało mi się komentować ale to mnie rozwaliło xD Bo:
1. na pewno pisałabym na konfie nie znając hasła na gg xD
2. na pewno pisałabym na konfie po udostępnieniu tych screenów i zasiania w was ziarna nienawiści do mnie xD
Reszty pozwolę sobie nie komentować, marnotrawstwo "powietrza" ;)

moja droga, nie wiem czy dla Ciebie jest to zbyt ciężki dla zrozumienia, ale każdy chciał zobaczyć czy podałaś prawdzie hasło i login, czy po prostu chciałaś się popisać. Próbowaliśmy sprawdzić to jak bardzo wiarygodna jesteś poprzez próbę logowania się na Twoje konto - nie udało się :) Potem każdy napisał na gg czy w ogóle wchodził i czy cokolwiek robił - Ania dała screena :) kończąc tego posta podkreślam, że nie ma Cię na konfie, więc nie miałabyś jak tam pisać, duuh

Lubie 21.01.2015 15:41

po 1 nikt tutaj nie mowi o Tobie moja droga. :) mowimy O NAS. Ok.

xheyanna 21.01.2015 15:42

pozwole sobie jeszcze dodac, ze z tego co zauwazylismy to bylo to pisane jeszcze chyba przed ta cala opcją z tym, że może ktores z nas zmienilo pasy ;)

jak ktos wczesniej nie widzial to odsylam jescze raz - klik

a jak Marta pewnie dobrze wie, na Konfie jest 100% szczerosci, wiec nie widze powodu, dla ktorego któres z nas miałoby zatajać przed resztą prawdę.

Meryam 21.01.2015 15:47

A, przepraszam, omylnie coś przeczytałam, soreczki ;) No najwidoczniej ktoś zmienił, bo takie było hasło. Spróbuję jeszcze opcję odzyskiwania hasła i napiszę na forum nowe, skoro tamto nie działa. Na maila raczej mojego hasła nikt nie ma :P

xheyanna 21.01.2015 15:48

no wiedziałam, że jednak nie zmądrzejesz. :) razem z resztą członków Konfy nie wyrażamy zgody na coś takiego, tak do świadomości Administracji.

konformistyczny lodzik 21.01.2015 15:50

Cytat:

Napisał Meryam (Post 1845729)
A, przepraszam, omylnie coś przeczytałam, soreczki ;) No najwidoczniej ktoś zmienił, bo takie było hasło. Spróbuję jeszcze opcję odzyskiwania hasła i napiszę na forum nowe, skoro tamto nie działa. Na maila raczej mojego hasła nikt nie ma :P

jeżeli tak się bawimy to ja zacznę praktykować połączenia pod numer 997. Nie będziemy się bawić tak, że ktoś moje prywatne wiadomości będzie upubliczniał z innymi. Czytając regulamin Gadu Gadu zostałam poinformowana o każdej rzeczy, a to, jak Ty się teraz zachowujesz jest dokładnie tam opisane :) Poczekam tylko na odpowiedni moment, bo moja cierpliwość się kończy :)

Meryam 21.01.2015 15:51

Ok, udało mi się odzyskać hasło.
numer: 34368841
hasło: 01pudelekpl
Powinno już działać, jeśli nie, to ktoś znowu zmienił :x Wybaczcie za niedogodność ;)

@up: oh, czekam <3

Malfurion 21.01.2015 15:51

KL, nie wzialem jednego scenariusza pod uwage, najbardziej prawdopodobnego, wiec luz.
Tak zrozumialem twoj post; od poczatku wiedzieliscie, ze passy sa zle. Dlatego tez taki post wyszedl z pod mojej reki.

Coz, ta sprawa nie jest jednoznaczna, wiele tu watpliwosci. Jednakze nie wiem czemu, ale jestem sklonny wierzyc Meryam niz wam i mowie to jako osoba postronna w tym konflikcie. I nie oceniam tu, czy postepowala fair nie fair, czy powinna to powiedziec od razu, whatever. Jako osoba, ktora bierze od czasu do czasu udzial w konkursach, zmartwilo mnie oskarzenie dotyczace oszustwa w eventach forumowych. I mysle, ze nie jestem w tym odczuciu odosobniony. Nie chce waszej zbanowanej zgrai spisywac juz teraz na straty, ale juz w przeszlosci zauwazylem pare roznych dziwnych zachowan, ktorych wowczas nie laczylem z ta sprawa. Jednak teraz mialy by one jakies sensowne wytlumaczenie. Coz, czekam na dalszy rozwoj wypadkow.

Pink Panther 21.01.2015 15:51

Mery, sorry, ale to co robisz jest chamskie, żeby nie użyć mocniejszych słów. Nie powinno się wyjawiać tajemnic największego wroga. Serio, wątpię, żeby ktoś na forum miał tak spaczone myślenie, żeby tam wbijać i to czytać. Więc weź sobie daruj i załatw to z klasą, a nie wywlekając brudy sprzed lat.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:00.