![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja sobie chyba odpuszczę, bo nie chcę tak kombinować na nowym laptopie - jeszcze nawet nie zainstalowałam gry, tylko samą podstawę - ale to na pewno fajne popatrzeć tak "z bliska" na zwierzaki stworzone przez siebie :D
|
Eee tam... myślałam, że Wam frajdę zrobię i teraz się będziemy prześcigiwać w zdjęciach i filmach :P A tu taka wtopa. Mi to "kombinowanie" zajęło góra 10 minut :D Dobra, to teraz wysyłam filmik i dam go już do tamtego tematu. I nowe screeny tez już pójdą do tamtego tematu.
|
Nie wykluczam, że w końcu to zrobię, ale jak na razie nie mam nawet samego demo, bo nie mam jeszcze Internetu na laptopie, a przeniesione z netbooka nie działa :/
|
U mnie Demo awansowało, zainstalowałam je na Windowsie 7x64, którego częściej używam. Na Windowsa XP wchodzę sporadycznie, ale niektóre starsze gry\programy nie chcą się kulnąć pod 7, więc muszę mieć tego XP. Ja nie wiem jaką metodą próbujesz przenieść Demo na innego kompa, ale mi tam się to bezproblemowo udało. Nawet to opisywałam w tym temacie, nie tak dawno. No ale mniejsza, biorę się za Demo. Nieważne, że Demo nie jest w pełni sprawne i nie ma wielu niezwykle ważnych opcji (jak interakcje pomiędzy zwierzakami i obiektami itd). Ważne jest to, że mogę sobie obejrzeć zwierzaki w ruchu. Jeśli ktoś też sobie to uruchomi, to niech to napisze, bo będę ciekawa, czy mu wyszło.
Jedna ważna rzecz, której nie napisałam w instrukcji: Nie musicie się wcale bawić w te pliki FullBuild itd. Po prostu jak ściągniecie do biblioteki jakiegokolwiek Sima (najlepiej takiego z nowego Sunset, żeby nie miał niczego nie z podstawki na sobie), to będzie on niewidzialny. Nie będzie też żadnych obiektów z podstawki, jak okna, czy drzewa. Nie wiem, czy da się wtedy postawić ściany, ale przecież w to Demo nie da się grać normalnie. Jest ono tylko po to, byśmy obejrzeli zwierzaki w ruchu. Tylko po to :P |
Anie jesteś niesamowita !!! podziwiam za talent do kombinowania :D hi hi zwierzaki cudne :D ale czemu nie udostępnili tego normalnie? ;/
|
Bo to ma tonę błędów. Co chwilę cię wyłącza, bez wyraźnej przyczyny, interakcje są, ale nie działają, nie zapisuje domów razem z obiektami, ładowanie zapisów nie działa... na pewno znacznie więcej tego jest.
|
ooo anie super wiadomosc :D tylko ze ja poczekam za dodatkiem, jesli to ma duzy bledow i wylacza Cie co chwile to naprawde wole zaczekac i "podniecic" sie wszystkimi reakcjami w dodatku :D
edit. Jednak sproboje te filmiki w innym temacie mnie skusily :D |
Mam 2 pytania na temat dema:
1. Czy te dwie wersje psów (wielkości), o których mówiono, czy można je jakoś wybrać, czy tylko przez wybór razy: małe i duże ? Bo Bullterier jest taki mały razem z Buldogiem, że aż smutno. 2. Jak z psa, zmienić, aby tworzyć kota, bez dodawania nowego zwierzaka ? |
anie_1981 mam pytanie ;p Czy ja mam wejść w demo, żeby zagrać w tą ukrytą rozgrywkę, czy w the sims 3 zwyczajnie? xd Wyjaśnisz mi trochę? Bo nie kumam :D A już wiem :/, ale coś źle zrobiłam, bo mi nie działa ;o
|
Cytat:
Śpiewający pies Zdjęcia od SimsPlanet2.cz.1 Zdjęcia od SimsPlanet2cz.2 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:13. |