TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Maszka 26.09.2011 17:36

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

O ja! O.o Wow anie ja bym powiedziała, że to 'kombinowanie' zajęło ci minimum 30minut, a nie 10! :D Ja dema póki co nie mam, i nie będę miała. Wolę poczekać do pełnej wersjii, a przecież nigdzie sie nie spieszę, żeby nie tworzyć zwierzaków w CAP tylko od razu grać. Zwierzaki mi nie uciekną, żeby później ich nie tworzyć tyklko nimi grać. Czyli, że ta premiera jest 18 czy 21 października? bo u niektórych [chyba anka] jest 18, a że w całej POlsce 21...

Spectrum 26.09.2011 17:43

oficjalna premiera w Polsce 21 Października : )
Ale znając życie gra będzie na półkach na parę dni przed premierą

Maszka 26.09.2011 17:49

Aha... fajnie ^^ Nie ma nic lepszego niz oczekiwana gra wcześniej na półkach :D

Spectrum 26.09.2011 17:56

W przypadku pokoleń gra ukazała się bodajże 5 -6 dni przed premierą więc mam taką nadzieję, że ze zwierzakami będzie podobnie :)
Ja raczej nie będę już używał dema a tym bardziej go modyfikował, przez demo odinstalowałem całe simsy i teraz i tak muszę to wszystko aktualizować i od nowa wszystko wgrywać : (
Ale ja z Capu jestem bardzo zadowolony

Juhas 26.09.2011 18:30

Annie jak zobaczysz w tym demie z rozgrywką skunksa to dasz fotkę? :)

nmin 26.09.2011 18:52

No dobra, ściągnęłam wreszcie demo, na które tyle czekałam, zrobiłam jednego kota, przy którym pobawiłam się szczegółowymi opcjami, zmodyfikowałam nieznacznie parę ras psów, weszłam w tworzenie konia... i mi się znudziło :P Wiedziałam, że tak będzie. Zawsze wolałam grać, niż tworzyć. Wiem już za to mniej więcej, które psy wybiorę do pierwszej gry i jakie dam im cechy - z małych będzie na pewno emerytowany foksterier szorstkowłosy, agresywny i leniwy samotnik (miałam kiedyś dokładnie takiego psiaka), i do tego coś młodego z dużych ras, jakąś radosną, przyjacielską suczkę, prawdopodobnie doga niemieckiego lub berneńczyka. A gdy foksterier odejdzie już za Tęczowy Most ;) , dzieciak z rodziny dostanie shih-tzu. Albo buldożka francuskiego, fajnie wyszły.
Wygląd koni jest mi raczej obojętny, kilka ras wpadło mi w oko, ale nie pamiętam już ich nazw. Kotom nawet się nie przyglądałam. Do rodziny, której wizję mam od jakiegoś czasu, najlepiej pasuje niezależny, wałęsający się po okolicy dachowiec :)

Maszka 26.09.2011 19:02

A wie ktoż czy będą Husky? Bo na necie zobaczyłam parę fotek i zakochałam się w tych psiaczkach. Chociaż jamnków też kocham. I czy u zwierzaków można miec np. jedno oko niebieskie, a drugie brązowe? Chodzi o to, ze jedno oko jednego koloru, a drugie drugiego...

Ejak 26.09.2011 19:19

Maszka Tak będzie Syberian Husky, a co do oczu, też jest taka możliwość, ze jedno brązowe, drugie niebieski.

Konto z soundtrackami z gry

nmin 26.09.2011 19:37

Jest i husky, i malamut. Moim zdaniem ten pierwszy wyszedł lepiej :)

distractme 26.09.2011 20:06

jest Husky, malamut i Akita :) i tak oczka moga miec miec rozne kolory ja stworzylam psiaka z jednym takim drugim innym oczkiem i super wyszedl :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:05.