TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

patrysiaz1992 05.09.2005 17:49

Ha, widzę, że chyba tylko ja chodzę do pierwszej gimnazjum i jestem tu najmłodsza:D. Lol, po prostu. Ja będę mieć parę dni po premierze Nocne Życie... Już mam gotową kaskę, a kucia strasznie dużo nie mam... Na razie to jedynym horrorem w szkole są chrzciny pierwszaczków, o mamuniuuu! :P.

Toxic 05.09.2005 18:33

Cytat:

Napisał Pawlo
yyy...
Powiedzcie czym sa przereklamowane? - jakoś nie słyszałem

Ja uważam że są przereklamowane wydawały sie ciekawsze z recenzji a na studaich jest tylko za pierwszym razem fajnie później cały czas to samo no i ubrań jest za mało o fryzurach nie wspominając, mało przedmiotów i do tego nie zbyt ciekawych , tylkop jedna więcej nagroda aspiracji. Wszytko z TS2NS osiągniesz i odkryjesz w jeden dzień a potem nie ma co robić tylko ciągle to samo

}{momo}{ 05.09.2005 19:59

??

Wiem ze to troche glupie pytanie ale czy wiecie moze kiedy bedzie oficjalne wypuszczenie gry na rynek polski? Nigdzie nie moge tego znalesc...

z gory dzieki!
}{momo}{

patrysiaz1992 05.09.2005 20:16

16 września... heh :P:P

Sahem 05.09.2005 20:16

Było to kilka razy mówione, ale powtórzę:
Tak żeby wszyscy zapamiętali i zobaczyli:
PREMIERA THE SIMS 2: NOCNE ŻYCIE W POLSCE DNIA 16 WRZEŚNIA
Mam nadzieję, że nie obrazicie się za czcionkę, ale to po to, aby pytania się nie powtarzały;)

ariwle 05.09.2005 20:54

No sorry Michalunia ale "pujdzie" nie ujdzie. Wiem, że to nie na temat no ale sorry nieuchodzi w którejś tam klasie przedszkola.

Pawlq 05.09.2005 20:59

Mam znakomitą wiadomość!!!
JESZCZE 10 DNI!!
I będziemy się cieszyć
(ja mam 9 dni :D)

magda_909 06.09.2005 05:54

Wy se nie wyobrażacie jak ja się ciesze, że NŻ wychodzi 16, ja mam dokładnie tego samego dnia urodziny, a tata już mi obiecał tę grę kupić. Nie wiecie jaka jestem szczesliwa tym bardziej że jestem bez kasy

Pawlq 06.09.2005 06:16

Fajnie masz :D
Ludzie wyobraźacie sobie:
10 dni, okrągłe 10 dni i bedziemy się cieszyć!!!
Mam proźbe do takich jak "magda_909"
Żeby pisali innym co jest - czy sie podoba OK?

Hunter666 06.09.2005 06:18

Zamiast trzymać się tematu to Wy tu sobie jakieś luźne pogadanki o przeżyciach wewnętrznych uskuteczniacie, robiąc jeszcze większy bałagan niż do tej pory był:D . No pomyślcie, ktoś chce sobie jakieś info o NŻ przeczytać a tutaj o szkole, o życiu, o domu... Mętlik się stwarza niepotrzeby a potem w kółko są zadawane te same pytania bo nic nie można tu znaleść.

Ja może dodam że istnieje pewna plota że następnym dodatkiem w serii ma być The Sims Bazar czy też The Sims Market. Oczywiście to pogłoski, nie potwierdzone oficjalnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:42.