![]() |
Ha, widzę, że chyba tylko ja chodzę do pierwszej gimnazjum i jestem tu najmłodsza:D. Lol, po prostu. Ja będę mieć parę dni po premierze Nocne Życie... Już mam gotową kaskę, a kucia strasznie dużo nie mam... Na razie to jedynym horrorem w szkole są chrzciny pierwszaczków, o mamuniuuu! :P.
|
Cytat:
|
??
Wiem ze to troche glupie pytanie ale czy wiecie moze kiedy bedzie oficjalne wypuszczenie gry na rynek polski? Nigdzie nie moge tego znalesc...
z gory dzieki! }{momo}{ |
16 września... heh :P:P
|
Było to kilka razy mówione, ale powtórzę:
Tak żeby wszyscy zapamiętali i zobaczyli: PREMIERA THE SIMS 2: NOCNE ŻYCIE W POLSCE DNIA 16 WRZEŚNIA Mam nadzieję, że nie obrazicie się za czcionkę, ale to po to, aby pytania się nie powtarzały;) |
No sorry Michalunia ale "pujdzie" nie ujdzie. Wiem, że to nie na temat no ale sorry nieuchodzi w którejś tam klasie przedszkola.
|
Mam znakomitą wiadomość!!!
JESZCZE 10 DNI!! I będziemy się cieszyć (ja mam 9 dni :D) |
Wy se nie wyobrażacie jak ja się ciesze, że NŻ wychodzi 16, ja mam dokładnie tego samego dnia urodziny, a tata już mi obiecał tę grę kupić. Nie wiecie jaka jestem szczesliwa tym bardziej że jestem bez kasy
|
Fajnie masz :D
Ludzie wyobraźacie sobie: 10 dni, okrągłe 10 dni i bedziemy się cieszyć!!! Mam proźbe do takich jak "magda_909" Żeby pisali innym co jest - czy sie podoba OK? |
Zamiast trzymać się tematu to Wy tu sobie jakieś luźne pogadanki o przeżyciach wewnętrznych uskuteczniacie, robiąc jeszcze większy bałagan niż do tej pory był:D . No pomyślcie, ktoś chce sobie jakieś info o NŻ przeczytać a tutaj o szkole, o życiu, o domu... Mętlik się stwarza niepotrzeby a potem w kółko są zadawane te same pytania bo nic nie można tu znaleść.
Ja może dodam że istnieje pewna plota że następnym dodatkiem w serii ma być The Sims Bazar czy też The Sims Market. Oczywiście to pogłoski, nie potwierdzone oficjalnie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:42. |