![]() |
mam pytanka :
1.cZy kiedy jedziemy do miasta samochodem to widac cala okolice w ktorej sie przemieszczamy? 2. czy mozna zabierac "małe dzieci" do miasta autem? 3.Czy da sie zmeinic fryzure "małemu dziecku" i jak zrobic zeby bylu w samym pampersie? mam simsy juz od dawna ale nie moge wpasc na to jak sie zmienia simowi zeby mial pieluszke ;) |
Z tego co...
...ja wiem to jest pieluszka jako jakiś tam strój ;) . Na pierwsze pytanie odpowiem nie, a na drugie - nie wiem, sprawdzę :P .
|
Na drugie też odpowiedz brzmi nie.
Gdy chcesz wyjechac z dzieckiem gdzieś to się pojawia, że nie mozesz dziecka zostawic samego i komputer proponuje Ci opiekunke. Potem staruszka przychodzi, a ty mozesz swobodnie pojechac na parcele publiczną |
Cytat:
Pozdrawiam :) |
dzieki *ania500* tego lustra tez potrzebowalam :) pozdrawiam :)
|
Dobra może to nie dotyczy NŻ bezpośrednio ale nie chciałam zaśmiecać forum nowymi tematami. A więc jak tworzymy własne otoczenie to automatycznie robi się zdjęcie "nagiego" otoczenia i daje je jako obrazek główny. Moje pytanie brzmi jak (o ile w ogolę można) zmienić to początkowe zdjęcie na jakieś ładniejsze, albo na krótki filmik jak w Miłowie, Dziwnowie czy Weronie?
|
Obawiam się, że nie można, bo nigdy nie próbowałam. Ewentualnie za pomocą SimPe, ale o szczegóły nie pytaj mnie, bo się nie znam na tym programie za bardzo.
|
@Nikki
filmiku z tego co mi wiadomo samemu zrobić nie można(tzn. można mieć taki sam, jak w milowie, dziwnowie i weronie) a ze zdjęciem to jest tak: otwierasz ~ > ea games > the sims 2 > neightbours > N00x* jest tam obrazek ~.png, otwierasz go i wklejasz swój w odpowiednich rozmiarach, zapisujesz i masz swój obrazek w grze :) * - gdzie x to numer twojej okolicy |
Wielkie dzięki fillette zaraz to wypróbuje.
|
mam pytanka:
1. czy da sie calkowicie wyleczyc sima z wampiryzmu? 2.czy istnieje w Nocnym Życiu pogoda? bo pisze w ksiazeczce ze trzeba chronic auto przed kaprysami pogody? :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:18. |