![]() |
Witam wszystkich czas na mnie:
DAVINA SUPERSTAR ODCINEK 1 : Mała dziewczynka siedząca na ogromym kole basenowym, w willi. Ze szklanki pociąga sok pomarańczowy zagęszczany. W najmodniejszym kostiumie kompielowym w kolerze szaro-czarnym. Tak to nikt inny jak mała gwiazda Davina Nuttel (czytaj: Davina Nuttel), która jest znana ze słynnej roli "Gwiazdy". Nucąca pod nosem swoją nową piosenkę. Po chwili dzwoni komórka z dzwonkami polifonicznymi i kolorowym wyświetlaczem. Davina wściekła na swojego menagera Barry'ego Bragg'a(czytaj: Barego Baga). Niestety nie załatwił jej reklamy soku pomarańczowego zagęszczanego, jej ulubionego napoju. Zła że musi grać w tej debilnej reklamówce batonika niebańskiego poszła zarzyć kompieli parowej. Jej rodzice mieszkają w małej mieścinie koło Colorado, a ona sama wielkim Nowym Jorku. Bez przyjaciółki, bez matki, jedynie z Barry'm oraz stylistką Rixey Bloomy (czytaj: Riksej Blumi). Pomyślała "Ach chociarz pojade do lodziarni Wicked (czytaj: Wiked)". Wsiadła z szoferem do limuzyny i odjechała. Koło kiosku Szast-Prast kazała się zatrzymać i kupić szkoferowi wszystkie gazety, ponieważ miała ochote oderwać się od świeta i poczytać to była jej pasja. Gdy dojechali do lodziarni Davina zamówiła sobie lody i usiadła w jej ulubiony kąciku by nie było jej widać. Lecz jakiś szalony fan podszedł do ukochanej 12 latki i ubłagał ją aby dała mu autograf. Davina dała mu autograf i powiedziała żeby juz poszedł ponieważ chce zostać sama. Fan odrazu się zgodził i wyszeł. Davina została sama w ciemnej lodziarni, o godzinie 19 miał przyjechać po nią szofer. Komórka znów zaczęła dzwonić, a na wyświetlaczu pojawił się numer Rixey. Odebrała, a ta wiadomość którą usłyszała powaliła ją. Dowiedziała się że kierownik Boils chce aby w następnym odcinku umarła i nie grała już. Davina drżącym głosem odpowiedziała: - Tak, Rixey musze sie zastanowić nad tym. - Dobrze kochana, a czy dobrze się czujesz? Masz dziwnie cienki głos. - Nie czuję się świetnie-skłamała- Pa! Davina była wściekła aż się w niej gotowało. Zpojrzała na swój srebrny zegarek i zobaczyła że dochodzi 19 więc szofer zaraz powinien się zjawić. Nagle wyskoczyła pewna gruba pani i krzyknęła: - Davina! Kocham Cię pięknie grasz w serialu "Ja i tylko ja". Jestem twoją zagorzałą fanką! Mam wszystkie wycinki z przasy o tobie i... Davina nie mogła już tego ścierpieć, była w złym nastroju i czuła jak puder coraz bardziej spada jej z twarzy. Więc... A- krzyknęła "Nie ma pani prawa atakować mnie na ulicy!" B- powiedziała "Nie mam czasu na pogaduchy mam do zjedzenia karton słodyczy" C- stwierdziła "Jest pani tak brzydka i niewychowana, że jeżeli ludzie zobaczą mnie z panią to stane się pośmiewiskiem!!!" Mam nadzieję że wszystkim się podobało i zapraszam do udzielania odpowiedzi. Jeżeli komuś się nie podobałoto niech o tym napiszę postaram się to zmienić!!! |
Magi, wybieram C! Super historyjka.
|
Odcinek 13 (dla bohaterów pechowy) "Między murem, a granicą"
(...) Odwróciła się a tam stała jej parszywa nauczycielka. Nigdy jej nie nawidziła. Trzymała na rękach prawie martwą Klare. Mama Igi krzyknęła. - Jezuniu!!! Marta! Ty żyjesz?! -wykrzyknęła zdumiona mama Igi. - Ewelina, siostrunio kochana. Nawet nie wierz jak się ztęskniłam- powiedziała z ironicznym uśmiechem pani Klos. - Zaraz, zaraz... Co się tu właściwie dzieje? Mama i pani Klos (nauczycielka Igi) to siostry? - wycedziła zdumiona Iga. - Iga to właśnie ta przybrana, zazdrosna siostra twojej mamy...- wyszeptała pani Ekret. - Aha, tak! Dlaczego trzymasz moją siostre? Co jej zrobiłaś ty - Iga! Z szacunkiem do nauczycielki!!! - j*b się!!! - Iga!- krzyknęła jej mama. - Przez ciebie umarł mój ukochany!!! Teraz zabije twoją ukochaną córeczkę!!! hahaha -To był ten sam przeraźliwy |
Magi WYBIERAM CCCCCCCC!!!!!! :P :P :D :D :lol: :lol:
A co wybraliście u mnie? Bo chyba wasze głosy podzieliły się równo pomiędzy C i B. Więc zrobimy punkt B i C. "Upadki i przebudzenia" cz.5 Renata spoliczkowała "ją" .- A teraz zmiataj ty mała *****o!-odszczeknęła się. Niestety zfotografował to Paparazzi i następnego dnia w gazecie pojawił się artykół: Renata Hale ledwo została przyjęta do gry w serialu , a już bje inne i nazywa je *****ami.- Nie mówiąc , że dostała zakaz na granie w jakichkolwiek serialach to jeszcze naraziła się gościom z dzielnicy Showbiznesu. Renata była wściekła! Nagle w salonie pękła szyba. Przez wybitą szybę zobaczyła dziewczynę z kamieniem w ręku . Uciekła , a renata zauważyła tylko , że ma w wieczorową suknię.-Po co zakładała by wieczorową suknię ,żeby wybijać szyby? Uciekać z przyjęcia? Może rzucił ją chłopak? Ja jej nawet nie znałam. Może chciała się tylko wyżyć?- Do głowy renaty napływały różne myśli. Zadzwoniła do biura z szybami i następnego dnia gdy szyba była wstawiona poszła do urzędu aby zmienić swoje imię i nazwisko. Carmen Wotson. Tak brzmiało jej nowe imię i nazwisko. Renata miała dłuuuugie blond włosy , ale Carmen ma włosy obcięte za koniec twarzy w czarnym kolorze.CDN |
OKI więc C:
DAVINA SUPERSTAR Odcinek 2: Więc krzyknęła: - Jest pani tak brzydka i niewychowana, że jeśli ludzie zobaczął mnie z panią na ulicy to stanę się pośmiewiskiem!!! - Ależ Davino! Ja Cię uwielbiam chciała bym abyś była moim dzieckie!- to doprowadziłe Davine to szleństwa- Mam to w nosie, nie mam ochoty się z panią kłócić! Mam tego dość!!!- Zła na cały świat wsiadła do samochodu i krzyknęła na szofera aby się pośpieszył. Gdy dojechała do domu wzięła kąpiel z bąbelkami. zadzwoniła do reżysera Boilsa i powiedziała że nie życzy sobie umierać, bo mu się tak podoba i że ma opłacone jeszcze ół roku kontraktu. Reżyser powiedział że się zastanowi. A Davina krzyknęła że on nie jest od zastanawiwnia tyko od kręcenia. A następnie cisęł swoją pluszystą słuchawką do śmieci. Strasznie zła przypomnieała sobie że ma stos gazet do czytanie węc zaczęła pzreglądać okładkigdy. Nagle zobaczyła na jednej swoje zdjęcie w pięknym futerku z rękawiczkami z norek i w butach z atłasu. Wyglądała tak przecudnie że wszystko zaraz jej przeszło, lubiła na siebie patrzeć. A rzeczywiście była piękna miała wielkie jak orzechy włoskie oczy w kolorze brązowym i bardzo brązowe włosy. Charakter miała troche zwariowany i samolubny ale tak to była miła. Zadzwoniła komórka dzwonił Barry Davina bez wachania odebrała: - Witaj Barry!- przywiatała go ciepło- - Davino, gdzie ty jesteś domowy nie odpowiada. - A tak jestem w domu, telefon jest... Jest w łazience i go nie słyszałam. - Masz reklamówkę owocowego Szału! - Naprawdę? Świetnie Barry!- powiedziała ucieszona- - Pa musze kończyć Davino, trzymaj się! Davina szczęśliwa wskoczyła w ubraniu do basenu. Zaczęła śpiewać swoją ulubioną piosenkę Hazel Hackerlsy (czytaj: Hazel Hakerslaj). Szał to naj lepiej sprzedający się napój w Nowym Jorku. Była taka szczęśliwa że... A- wybrała się na zakupy a tam... B- pojechała do studja fotograficznego a tam.. C- poszła do sklepu zeologicznego a tam... |
MAGI! B WYBIERZ
|
CIEMNA GWIAZDA odc.3
...do ich domu dawny fan Anety. Zapewniał, że ją uwielbiał, dawał rodzinie pieniądze. Cała rodzina oprócz małej, podejrzliwej Ani wierzyła "fanowi". Gdy Alinka była w pracy, a Ania w szkole w domu zadzwonił telefon. Odebrał Tomek. -Halo-powiedział -Dzień dobry, czy to tymczasowe mieszkanie Anety Thomson? -Tak, a co? -Proszę ją zawołać. -Chyba jej nie ma-powiedział podejrzliwie Tomek -Cóż...Proszę jej przekazać, że dzwonił jej dawny producent filmowy... -To pan? Przepraszam, nie poznałem pana. -Mamy dla niej propozycję głównej roli w nowym serialu "K jak Kłamstwa". -Na pewno się zgodzi.. -Muszę to usłyszeć z jej ust. -Przekażę jej. Za jakiś czas zadzwoni. -OK. Do usłyszenia. -Do usłyszenia. -ANETA!!!!!!! Masz propozycję głównej roli w nowym seriaaaluuuu!-krzyknął Tomek Nikt nie odpowiedział. Tomek sprawdził czy jest w domu. Nigdzie jej nie było, ale w kuchni leżała kartka, a na niej parę kropli krwi... CDN. :huh: Czy komuś się to podoba? :huh: Magi, wybieram B |
EDYTUJ POST A NIE PISZ JEDEN POD DRUGIM !!!!!
|
"UPADKI I PRZEBUDZENIA" cz.6
Carmen przeprowadziła się do innego mieszkania. Kilka dni póżniej zobaczyła dziewczyne która wybiła jej szybe. Malowała obraz. Na obrazie była Carmen w sukni z jak z bajki w pistacjowym kolorze. Carmen Podeszła i zapytała - To ja? Wystraszona dziewczyna spojrzała na Carmen- Ja... Ja tak sobie tylko rysuje... bo, bo... widziałam panią w telewizji i , i....- jąkała się nieznajoma- I potanowiłaś ybić mi szybe?-Nie.... to inaczej , ja też chciałambyć taka ładna... a propos zcięła pani włosy i przefarbowała.-Carmen zrozumiała , że niema sensu męczyć tej dziewczyny. Powiedziała tylko "tak" i odeszła. Dziwiło ją czemu maluje w centrum miasta. :huh: . Wieczorem poszła na dyskoteke do nowego klubu , żeby potańczyć. Spotkała tam " *****ę " z serialu całującą się z jakimś LOLEM( :lol:). Gdy Carmen zaczęła tańczyć tańczyła tak pięknie(jak Magi) , że wszyscy się na nią patrzyli zacekawieni. Mężczyźni jeden po drugim prosili ją do tańca , a kobiety pękały z zazdrości. Lecz nagle.... A Carmen zemdlała i obudziła się w domu przystojnego mężczyzny B Straciła świadomość gdzie jest i co robi , a rano znalazła się u boku mężczyzny C Okazało się , że ktoś wasypał jej czegoś do drinka |
Błohohohoho!! Ale starego dziada ze mnie zrobiliście! Ktoś czeka na nowe odcinki?! :>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33. |