![]() |
Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!
feelka - czarny pies z żółtymi oczami to wilk, a wilkołak to sim, którego ten wilk ugryzie ;)
|
Moja simka bawiła sie z wilkiem i miała zamiar go pogłaskać i naglę odsunęła rękę, czy to wtedy ten wilk ją ugryzł.?
|
No właśnie a gdzie można spotkać wilkołaka? Bo wampiry, magów spotykałem, a wilkołaka nie. Mam wszystkie dodatki.
|
na samym początku jak zainstalowałeś to nie ma wilkołaka tylko wilki i ten carny ze świecącymi oczami to ten wilk co może cie ugryśc i zamienic w wilkołaka
|
Nomad:
Ja nigdy nie spotkałam. Ajloneczka: Tak Ajloneczka, to ten :) |
Dla zainteresowanych: tutaj znajduje się poradnik dotyczący przywoływania wilkołaków.
|
Ja wiem, że na pewno by przyszły trzeba mieć CO NAJMNIEJ 5 drzew.
|
A ja mam dziwną sytuację. Jak zainstalowałam Zwierzaki to moja simka zaczeła rodzić bliźniaki o.O
Patrzę "Personal" -> "My status" i tam było "Baby ; 2" No to sobie myślę.. a co tam.. bliźniaki - pierwsze dzieci simki. Potem chciałam jednego chłopca, klikam "Postaraj się o dziecko" , patrze na status , BLIŹNIAKI! czy simka może poronić? albo urodzić jedno dziecko? tj. czy da się w tej sytuacji aby simka urodziła jedno dziecko? |
Cytat:
|
A możesz mi podać link do wersji Inteenimatera kompatybilnego z Nocynym Życiem?;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |