TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

Searle 01.03.2009 19:57

Odp: Macie pytania? Zadawajcie je tu!

feelka - czarny pies z żółtymi oczami to wilk, a wilkołak to sim, którego ten wilk ugryzie ;)

aluminium. 02.03.2009 14:21

Moja simka bawiła sie z wilkiem i miała zamiar go pogłaskać i naglę odsunęła rękę, czy to wtedy ten wilk ją ugryzł.?

Nomad 02.03.2009 15:52

No właśnie a gdzie można spotkać wilkołaka? Bo wampiry, magów spotykałem, a wilkołaka nie. Mam wszystkie dodatki.

Ajloneczka 02.03.2009 16:32

na samym początku jak zainstalowałeś to nie ma wilkołaka tylko wilki i ten carny ze świecącymi oczami to ten wilk co może cie ugryśc i zamienic w wilkołaka

aluminium. 02.03.2009 16:33

Nomad:
Ja nigdy nie spotkałam.
Ajloneczka:
Tak Ajloneczka, to ten :)

Wikki 02.03.2009 16:40

Dla zainteresowanych: tutaj znajduje się poradnik dotyczący przywoływania wilkołaków.

aluminium. 02.03.2009 16:42

Ja wiem, że na pewno by przyszły trzeba mieć CO NAJMNIEJ 5 drzew.

feelka 02.03.2009 18:25

A ja mam dziwną sytuację. Jak zainstalowałam Zwierzaki to moja simka zaczeła rodzić bliźniaki o.O

Patrzę "Personal" -> "My status" i tam było "Baby ; 2"
No to sobie myślę.. a co tam.. bliźniaki - pierwsze dzieci simki.

Potem chciałam jednego chłopca, klikam "Postaraj się o dziecko" , patrze na status ,
BLIŹNIAKI!

czy simka może poronić? albo urodzić jedno dziecko? tj. czy da się w tej sytuacji aby simka urodziła jedno dziecko?

ultraviolence 03.03.2009 15:01

Cytat:

Napisał feelka (Post 972172)
czy simka może poronić? albo urodzić jedno dziecko? tj. czy da się w tej sytuacji aby simka urodziła jedno dziecko?

Simka może poronić tylko wtedy, kiedy masz ściągniętego Inteenimatera. Dzieje się to losowo, ale podejrzewam, że większe szanse na utratę dziecka ma simka, która ma podły nastrój bądź przechodzi jakieś załamanie nerwowe będąc w ciąży. Generalnie wiem, że przez InSIMenator można ustawić liczbę dzieci, jaką się pragnie. Niestety to jest możliwe przed tylko przed zapłodnieniem. Kiedy simka jest już w pierwszym/drugim trymestrze ciąży, można tylko tę ciążę przyspieszyć albo wstrzymać. Dodatkowo jest opcja zmienienia ojca dziecka.

feelka 03.03.2009 20:43

A możesz mi podać link do wersji Inteenimatera kompatybilnego z Nocynym Życiem?;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01.