![]() |
Cytat:
|
Mi jeszcze taka oldrzymia fasola nie urrosla choc tez byla duza
|
Poczaruj jeszcze trochę to wyrośnie kolejna,ale ona urośnie trochę więcej niż poprzednia.Itd,itp.W końcu będą ci odrazu rosły w pełni rozwinęte fasole.
|
pytanie nie do tematu raczej :D
mam do Was pytanie. a nawet kilka niekoniecznie zwiazane z krysztalami. mam jedna rodzinka i oni czaruja i czaruja i nic nie rosnie...zaden krysztal. a np. w innej rodzince rosna muchomory przed domkiem, ale tylko w tej jednej,zadnej innej! czemu? aha,jak bylam na randce w miescie, to uruchomil mi sie tryb pomocy, i tam bylo napisane ze moge wejsc z kolesiem do GORACEJ TUBY, ale to tylko dla bardzo mocno zakochanych czy cos w tym stylu. CO TO JEST GORACA TUBA? odpowie mi ktos na to pytanie? pliiiz
aha, i czy dzieci moga chodzic do miasta? |
Zacznę od końca.Dzieci mogą jeździć TYLKO na starówkę,wakacje i do abrakadabrowa.Nad gorącą tubą myśleliśmy w jakimś innym temacie.W angielskiej wersji jest hot tube.Chodzi tu o taksówkę,u nas źle to przetłumaczyli,lub chodzi tu o jacuzzi.Muchomory wyrosły ci bo masz krzesełko muchomorowe.Jak na nim usiądziesz i usłyszysz bulgotanie,to znak że na parceli wyrosły muchomory.O te kryształy to się niestaraj.Wtedy same urosną.po prostu używaj magii na codzień.Nie zmywaj naczyń tylko użyj czaru.Itp.
Mam nadzieję że wyjaśniłam. |
Cytat:
|
czy wiecie ,że jak wam wyrośnie taka wielka fasola (nazywa sie chyba jan fasola) to z takiej jednej strony możecie ściągnąć opcje żeby sie simowie po niej wspinali.ta strona to: http://sims.kelsha.net tam są też inna fajowe przedmiociki do abrakadabry :) życze miłej zabawy! :D
|
To już wiemy.
darcio7 - ponieważ jesteś nowincjuszem na naszym forum ujmę to tak: raczej nie powinno sie pisać posta pod postem, bo można edytować jeden post i dopisać do niego to czego wcześniej nie napisaliśmy :closedeye: . A druga rzecz to już chyba wszyscy wiedzą, że na tej stronie co podałeś są kryształy itp. rzeczy do abry, ale dziękujemy że to powiedziałeś może przyda się to komuś :P. A i witaj na forum. :hi:
|
Darcio7, jedna sprawa.Nawet po uczciwie wychodowanej fasoli da się wspinać.
:witaj: |
Czy nie wiecie gdzie sa czarne roze? :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50. |