![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Aha dzięki już znalazłem
a co do tych pamiątek to ustawiłem je jak mówiliście i co dalej ma kazać simom gabić sie na półki? http://img406.imageshack.us/img406/4...76fa0at.th.jpg czy o te ustawienie chodzi |
To chyba działa na zasadzie bliskiego przebywania przy stojaku.
A ustawienie jest dobre, jeśli to coś (sposób z pamiątkami z każdej okolicy jest prawdziwe0 Jak włączę simsy (za chwilę) to sprawdzę jak będzie z laleczkami Voodoo (słyszałam, ze podobno cośtam robi :3) |
Mam tą laleczkę voodoo ale ona raz działa raz nie działa a czy ona działa jak sim coś robi czy musi stać prosto i nic nie robi to chyba moje ostatnie pytanie
aha byłbym zapomniał fajny błąd znalazłem i zrobiłem zdjęcie http://img182.imageshack.us/img182/7...176e0d7.th.jpg |
Voodoo czasem odbija swoje zaklęcia (mozesz to zobaczyć we wspomnieniach sima), a czasem inny sim poddaje się tym mocom tak już jest. Wiem, że ta wiedźma zawsze odbija zaklęcia i potem wyświetla się komunikat "Tyle warta jest twoja przyjaźń..." czy coś w tym stylu.
|
Czy wie ktoś gdzie znajdę biżuterię gdy mój sim go znajdzie go na plaży podchodzę do lustra i tej biżuterii nie mam?
|
Nie jestem pewna, ale biżuteria jest chyba w wyposażeniu rodziny.
|
Nie mam w wyposażeniu jak sim znajdzie jakąś biżuterie to pisze,że muszę przymierzyć ja przed lustrem ale zamiast tych z plaży mam te kupione.
|
Czy matę na której na plaży uczą tańca z ogniem można kupic tak dla rodziny do ogródka? jesli tak gdzie ona sie znajduje, bo szukam i szukam
|
Obawiam się,ze tej maty nie można go kupić w trubie kupowania.
Przykro mi. |
czyli pozostaje mi taniec ognia na zwykłym dywaniku, trudno ;)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:08. |