![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
mógłby podać ktoś jakieś działające mody przyspieszające naukę
próbowałam te z mts ale przez jeden nie ma przepisów regionalnych a przez drugi gra w ogóle nie działa |
Z roślin została mi do sfotografowania czerwona róża. Nie wiem gdzie ją znaleźć :/
edit: już znalazłam :) |
Siemka a ja mam pytanie co daje spanie w sarkofagach i wogule który najlepszy i pytanie 2 słyszałem cos takiego jak czaszka która tworzy się gdy zbiera się zadkie kamienie i metale
|
Ja słyszałam, że spanie w Błogosławionym Sarkofagu Królów powoduje nagły wzrost znajomości zasad ortografii.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
starly ...
czy jak gram simka w SV to czy w otoczeniach wakacyjnych jest wtedy wlaczony postep historii? bo zrobilam tam dla simki egipcjanina i ciekawi mnie czy powinnam go juz stamtad zabierac, bo jednak nie chcialabym aby w miedzyczasie dorobil sie zony i dzieci ;p |
Chyba jest włączony (przy równocześnie aktywnej opcji w otoczeniu podstawowym), bo czasami pojawia się informacja, że 'taka a taka osoba' (z otoczenia wakacyjnego) za niedługo dokona żywota.
No i równocześnie przy tym misje bywają anulowane, czy na przykład zmienia się kupiec specjalny (mi się zdarzyło). |
Centaureo w każdym z otoczeń postęp jest włączony. Sprawdzona informacja - w Egipcie zaprzyjaźniłem się z kupcem specjalnym, następnie wyjeżdżałem do Francji po ok. dwóch tygodniach stwierdziłem, że zaproszę przyjaciółkę z Egiptu. Przyjechała siwa, zgarbiona jednym słowem jako emerytka, poznałem ją jako dorosłą/młodą dorosłą. Za jakiś tydzień otrzymałem telefon w nocy, że kupiec specjalny (zapomniałem imienia) chyli się nad grobem, może nie jest jeszcze za późno żeby złożyć wizytę temu Simowi. Gdy następnym razem byłem w Egipcie to już był nowy kupiec, czyli musiała biedaczka umrzeć ze starości. :)
|
Ekhem, mam pytanko (To chyba właściwy dział :P)
Jeśłi ustawiam sarkofag, i w nim mumię: Płeć-Mężczyzna Szansa - 0 Skarb- brak Mumia może mi wyskoczyć? I gdzie, do kaczki znajdę płód rolny bardzo dobrej jakości we Francji, bo jest taka misja. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10. |