TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Tuptu¶ 26.04.2010 20:13

Odp: Problemy z misjami

Cytat:

Napisał bzdura1 (Post 1239091)
gram już sobie jaki¶ czas i mam parę pytań
- mój sim wypełnił życiowe pragnienie i to już koniec? a w życiowych nagrodach czy jako¶ tak, zniknęła opcja zmień pragnienie ;p
- tu jestem w¶ciekła, jeżdżę do tej Francji i jeżdżę i utknęłam na jednej misji, została mi jeszcze tylko misja z ambasadorem bo klikałam w nieskończono¶ć w tablicę ogłoszeń i tylko te dwie pozostały. Ta która doprowadza mnie do ku...icy serca to misja w muzeum. Spędzam tam całe wakacje po 3 albo 5 dni i za przeproszeniem dupa. Oczywi¶cie, że szukałam na forum, nie tylko tym i szczerze mówi±c jestem trochę zagubiona i nadal nie wiem co zrobić. Jedne podziemia przeszukałam i łaziłam po całym muzeum, ale nie wiem jak się podostawać w różne miejsca.
Jak byłby kto¶ chętny do pomocy to służę screen'ami ;)

Pokaż w czym problem, misja naprawdę nie jest trudna ;)

mabda 29.04.2010 10:46

gdzie znajde klucz do kopalni miedzi?

ups, nie zauwazylam drzwi :P

bzdura1 30.04.2010 16:57

można mieszkać w otoczeniu wakacyjnym?

mabda 30.04.2010 17:15

bzdura - mozna. po osiagnieciu chyba 3 poziomu wizy mozesz zakupic dom w otoczeniu za pomoca telefonu

sluchajcie, mam pyatanko: czy grajac dwiema rodzinami w jednej okolicy, gdzie oni sa sasiadami, moge doprowadzic do tego, ze obie rodziny zdobeda wszystkie pieczecie i symbole? czy to jest tylko po jednym egzemplarzu na gre?

Chloé 01.05.2010 12:30

Możesz zdobyć każd± rodzin± komplet reliktów, to zupełnie inna gra i miejsca wakacyjne powinny się resetować.

mabda 01.05.2010 12:59

no wlasnie to nie jest inna gra. oni sa sasiadami i zamieniam ich edytujac otoczenie - wybieram inna rodzine. wiec nie jestem pewna wlasnie odnosnie tych symboli, pieczeci i znakow. jak wchodze simka w miejsca, gdzie sim juz byl, to sa pootwierane, spladrowane :D wiec chyba sie tak nie da...

bzdura1 04.05.2010 10:27

[QUOTE=mabda;1241425]bzdura - mozna. po osiagnieciu chyba 3 poziomu wizy mozesz zakupic dom w otoczeniu za pomoca telefonu

tak, dom już mam, ale czy można mieszkać tam na stałe? nie tylko na wyjazdy wakacyjne

Łezka 04.05.2010 10:33

Bzduro1 niestety w otoczeniu wakacyjnym, obojętnie którym nie da się mieszkać. jedyne co pozostaje to przebywać w takim domku podczas podróży, bo działa to na zasadzie, że nie ¶pisz w bazie wypadowej tylko we własnych czterech ¶cianach.

Ilona 04.05.2010 12:26

można mieszkać w otoczeniu wakacyjnym,ale tylko przy użyciu modów,już gdzie¶ o tym pisałam na forum

Łezka 26.05.2010 13:50

Ostatnio kiedy grałem w TS3, wy¶wietlił mi się komunikat o okazji, która miała polegać na wycieczce do Egiptu i poznanie zasad gry "Senet"... teraz pytanie... czy można kupić jaki¶ przedmiot do tej gry w Egipcie lub zapytać mieszkańców? Kiedy byłem tam to nie było opcji na Egipcjanach żeby nauczyli mojego Sima zasad tej gry. O co tutaj chodzi? Z góry dzięki za odpowiedĽ. Pozdrawiam D_S

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:58.