TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Kariera - dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54921)

Lady88 02.06.2010 18:32

Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.

Specjalna, limitowana edycja pamiątkowa gry The Sims 3 Kariera. Zawiera :

* pełną wersję gry The Sims 3 Kariera
* książkę o historii serii The Sims
* grafiki koncepcyjne z gry
* plakat The Sims
* Simowy diament do sklejenia
* kod na pobranie dodatkowej zawartości do gry
* specjalne opakowanie

Ja mam zwykłą grę, ale nie sądzę aby tam coś było innego

anie_1981 02.06.2010 18:33

Nikt nie ma robocika? To taka ruchoma blaszana puszka...

marandile 02.06.2010 18:38

Cytat:

Napisał Arkia (Post 1253834)
Łeee, ale wam dobrze :P Ja będę miała grę dopiero 4, czyli za dwa dni... Ale się poczeka ;) Według was które zawody są najciekawsze? Chodzi mi o wasze opinie. Mi najbardziej się spodobał (z recenzji, artykułów, postów...) zawód architekta, wynalazcy i rzeźbiarza. Mam pytanie do posiadaczy gry: Czy jeśli wybiorę zawód architekta, to czy on w wolnych chwilach mógłby np. "wynajdywać" różne rzeczy (czyli byłby tak jakby wynalazcą) albo rzeźbić? Albo najlepiej i to i to. Bo nie chce mi się tydzień ślęczeć nad laptopem u siostry (żeby dźwięków posłuchać), żebym mogła wszystkie zawody wypróbować. A architekt, wynalazca i rzeźbiarz najbardziej mnie kuszą :P Chciałabym również wiedzieć, czy opłaca się kupować to wydanie pamiątkowe. EK z podstawą kupiłam tylko ze względu na niższą cenę (dziwne, nie?).

Tak, możesz pracując zawodowo jako projektant jednocześnie rzeźbić i wynajdywać, lecz robić to na zasadzie zdobywania umiejętności, np. malowanie, gotowanie itp. Możesz również zmienić pracę i zajmować się wynajdywaniem i rzeźbieniem (chociaż tego rzeźbienia nie jestem pewna) zawodowo, czyli mieć ją w rubryce 'praca', zdobywać awanse itd.

suseł 02.06.2010 18:40

A u mnie jeszcze w tesco nie ma, zresztą nie dziwię się, bo kto w takiej dziurze wcześniej daje.
Zastanawiam się nad edycją kolekcjonerską w empiku - pewnie i tak kupię w końcu przez internet, a różnica wynosi 20 zł. Myślicie że się opłaca?

Dalej czekamy na jakieś dokładniejsze opisy, szczęściarze ;D

Shiro 02.06.2010 18:45

Właśnie miałam się brać za robociki u nowej simki (poprzednią rodzinką nie dawałam sobie rady, chyba 3 maluchów to dla mnie zbyt wiele ... ) wprowadziłam ją na te bagniste, zamglone tereny ale ... nie mogę tam wejść >.<
W sensie, w edycji miasta się dawało, a jak wprowadziłam tam simkę i klikam że właśnie nią chcę grać to kicha, bo się wiesza nieco gra,, najwyżej ją gdzieś przeniosę, a szkoda, bo chciałam pomieszkać w takim mglistym terenie.

Ilona 02.06.2010 18:49

juz wiem co z tym robotem,kupuje sie go za 40tys.punktow szczescia zyciowego,a poza tym doszlo troche nowych nagrod i nowa muzyczka,jak sie otwiera okno,co do muzyki,to jest tez nowa w CAS,trybie kupowania i budowania,ta stara jest rowniez

nmin 02.06.2010 18:55

Cytat:

Napisał suseł (Post 1253857)
Zastanawiam się nad edycją kolekcjonerską w empiku - pewnie i tak kupię w końcu przez internet, a różnica wynosi 20 zł. Myślicie że się opłaca?

Sądząc po opisie zawartości - NIE. Może książka o historii TS byłaby ciekawa, ale tylko dla totalnych fanów, reszta to duperele i gadżety. Co kto lubi, ja bym nie kupiła.

Właśnie ładuje mi się Twinbrook :D

anie_1981 02.06.2010 18:58

Zróbcie mi frajdę i kupcie robocika... Baardzo chcę wiedzieć jak się zachowuje robocik. Jaką ma wolną wolę i w ogóle "wszystko".

Ilona 02.06.2010 19:01

robocik jest fajny,ma pragnienia,jak sim,mozna mu kupic nagrody szczescia zyciowego zmienic pragnienie zyciowe,poszukac prace

co doedycji pamiatkowej,to tak ona wyglada
http://www.amazon.de/Die-Sims-Traumk...5423920&sr=1-4
a miejsce na plyte zrobili z tylu w okladce-jest specjany schowek,mnie sie to wydanie bardzo podoba

Miyoki 02.06.2010 19:02

Cytat:

Napisał Shiro (Post 1253862)
bo się wiesza nieco gra

:O!
Właśnie tego się boję :x
Nie chcę sobie nowego monitora sprawić do komputera i TS3+Kariera, by się potem okazało, że się wiesza i muszę mieć badziewną grafikę, żeby cokolwiek się ruszyło :(

A dobry masz komputer czy taki średni? :|
powiedz, że średni, powiedz, że średni :<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:41.