TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Savigge 16.10.2011 12:58

Odp: Pytania i odpowiedzi.

To takie mierzenie, to chyba interakcja losowa, tak mi się wydaje. Chyba sami tak (chodzi mi o kliknięcie na sima i wybieranie interakcji) nie możemy zrobic.

Narutoman 16.10.2011 13:32

No może że tak. Podobnie jest w WP jak gdzieś wyjedziesz to czasami sim zaczyna przeszukiwać mapę.

Lolitka 01.11.2011 11:58

nie wiem, gdzie się zapytać, a więc zapytam się tu.
Co lepsze? Kariera vs. Po Zmroku? Pewnie było mnóstwo takich tematów, ale jakoś nie widze postów o takiej tematyce. Tak więc oczekuję, na szybką odpowiedź, ponieważ zamierzam kupić jakiś dodatek i nie za bardzo mogę się zdecydować. ;)

Narutoman 01.11.2011 13:05

Cytat:

Napisał Lolitka (Post 1468297)
nie wiem, gdzie się zapytać, a więc zapytam się tu.
Co lepsze? Kariera vs. Po Zmroku? Pewnie było mnóstwo takich tematów, ale jakoś nie widze postów o takiej tematyce. Tak więc oczekuję, na szybką odpowiedź, ponieważ zamierzam kupić jakiś dodatek i nie za bardzo mogę się zdecydować. ;)

TS3: Kariera:
- Nowe miasto, Twinbrook
- Dwie nowe umiejętności
- Kilkanaście nowych karier
- Specjalna postać: Simbot

TS3: Po Zmroku:
- Nowe miasto, Bridgeport
- Nowa umiejętność
- Nowa kariera
- Kluby nocne
- Apartamenty
- Gwiazdy
- Windy
- Specjalna postać: Wampir

Lolitka 01.11.2011 15:23

Dzięki, tak więc już wiem co wybiorę.
Będzie to Po Zmroku. ;]
Teraz wchodzi dodatek Zwierzaki, a ja dopiero za PZ się będę brała.
Ale jestem zacofana.

ginsei 02.11.2011 08:07

Hej :)

Ktoś się może orientuje, czy jest możliwość 'upchania' na jednej parceli kilku budynków z Kariery?
Dokładnie chodzi mi o to, czy w celu oszczędności miejsca w mieście można np. budynek stylisty postawić na jednej parceli z pralnią (obok, albo na innym piętrze, nieważne, byleby były na jednej parceli), a Simy spokojnie mogłyby z nich korzystać? Bo parcelę tylko jedną 'cechą' można oznaczyć, ale z drugiej strony każdy z tych budynków z Kariery mają 'swoje' obiekty (komis - odpowiednia kasa, stylizacja - miejsca do stylizacji i fotel tatuażysty, pralnia - pralki i suszarki itd.).
Próbował ktoś już tak 'zzipować' budynki z Kariery?
Chyba łatwiej będzie łączyć królicze nory z budynkami kariery, nie? :/

Narutoman 02.11.2011 08:32

Jeśli masz ''Po Zmroku,, możesz oznaczyć jeden budynek jako dwa lub trzy różne miejsca.

ginsei 02.11.2011 09:07

O... nie mam zainstalowanego Po Zmroku (naczytałam się o wampirach i się waham :P) to nie wiedziałam, że tam można oznaczyć kilka budynków... Myślałam, że jest to narzucone, że jedna królicza nora spełnia kilka funkcji... Dopiero się z tym po zainstalowaniu Zwierzaków spotkałam, stąd moja niewiedza :rolleyes:
Dziękuję bardzo za oświecenie :)

Narutoman 02.11.2011 09:10

Nie musisz sie martwić wampirami, nie jest ich aż tak wiele. Ale za to trudno spotkać sima który nie ma ani jednej gwiazdki -_-'

ginsei 02.11.2011 09:23

Ci paparazzi też brzmią dla mnie strasznie, wraz z ich fałszywymi oskarżeniami ;)
Jak już pisałam - nie mam Po Zmroku, nie wiem jak to dokładnie tam wygląda, nie wypowiadam się, bo jeszcze coś głupiego palnę :P

A przy okazji, z tego co widzę, to zaczynamy offtop, więc jeszcze raz dziękuję za informację i zejdźmy z tego tematu ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:46.