TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Chryzantem Złocisty 16.11.2010 17:35

Odp: Pytania i odpowiedzi.

ja niechcianą córkę-bliźniaczkę boolpropem postarzałam do wieku dorosłego,wyprowadziłam z domu i usunęłam z gry,żeby uniknąć złych nastrójników u rodziców i pragnień spotkania z tą córką :P

Kamis 16.11.2010 19:25

Nie wiem czy to dobry temat... ale czy ktoś z was wie czy ten skin z peggyzone dla kobiet i mężczyzn ładnie leży? wiecie o co chodzi, czy mięśnie widać jak się powiększa i biust, i wgl czy ładnie wygląda bo nie wiem czy jest sens wrzucać...

Paka 16.11.2010 20:10

Cytat:

Napisał mkk141
mogę dodać obiekty takie jak Kompleks kinowy

chodzi o to kino/teatr co już było w podstawce, czy doszło jakieś nowe kino??

i pytam sie tak ogólnie, cytat przytoczyłem tylko tak... ;d

Ilona 16.11.2010 20:43

z każdym dodatkiem doszło nowe kino i nie tylko kino,tym razem połączyli kilka budynków razem,ale nie kino np. księgarnię ze SPA

anie_1981 16.11.2010 23:01

No i czasem trudno się połapać gdzie co jest. Wolałam chyba oddzielne budynki.

Kasiula1981 17.11.2010 01:06

Cytat:

Napisał molly_k (Post 1326222)
Moje pytanie jest dość nietypowe: mianowice jak się pozbyć niechcianego sima? Nadmieniam iż jest to dziecko :P.

Obmurować dziecko pomieszczeniem bez drzwi. Chyba, bo sama nie miałam takiej "wpadki" :)

anie_1981 17.11.2010 10:21

To pewnie nie jest wpadka, tylko bliźniak... W dwójce zawsze mnie denerwowały i kombinowałam jak się ich pozbyć. O bliźniętach w Simsach zwykle mówię "nieszczęścia chodzą parami"...

molly_k 17.11.2010 18:00

Zgodnie z pomysłem bodajże Chryzentama (ki :P) postarzałam i wyprowadziłam. Wstyd się przyznać, ale szkaradna była :D.

anie_1981 17.11.2010 18:09

Mi też się kiedyś taka szkaradna dziewczyna urodziła... Nie zabijałam, ale wyrzuciłam z domu, za brzydotę! :D

Wampirencja 18.11.2010 01:36

Już o to pytałam, ale nie mogę znaleźć mojego pytania a i wtedy odpowiedź była niepełna.
Co zrobić, aby założyć zespół który DZIAŁA?
Kiedy przychodze do klubu czekam tak długo na resztę zespołu aż skończy pić/jeść/inne, że zamykają klub. Dodatkowo, jak ich zaproszę do grania, to grają kilka sekund i odchodzą. No i nie dostaję propozycji żadnych aby zagrać w jakimś klubie, które podobno miały spływać. Wykupiłam cechę sprwiającą, że zespół automatycznie będzie hitem, ale cóś nie umiem korzystać ;)

Problem inny: jak wychodzę z kimś do klubu, to spotykam go przed klubem. Kiedy mój sim wchodzi do klubu automatycznie ta osoba się odłącza z komentarzem, że wieczór był nieudany. Witam się z tą osobą, chwilę rozmawiam... ale nie mogę wejść do żadnego budynku =_=

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05.