![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
ja niechcianą córkę-bliźniaczkę boolpropem postarzałam do wieku dorosłego,wyprowadziłam z domu i usunęłam z gry,żeby uniknąć złych nastrójników u rodziców i pragnień spotkania z tą córką :P
|
Nie wiem czy to dobry temat... ale czy ktoś z was wie czy ten skin z peggyzone dla kobiet i mężczyzn ładnie leży? wiecie o co chodzi, czy mięśnie widać jak się powiększa i biust, i wgl czy ładnie wygląda bo nie wiem czy jest sens wrzucać...
|
Cytat:
i pytam sie tak ogólnie, cytat przytoczyłem tylko tak... ;d |
z każdym dodatkiem doszło nowe kino i nie tylko kino,tym razem połączyli kilka budynków razem,ale nie kino np. księgarnię ze SPA
|
No i czasem trudno się połapać gdzie co jest. Wolałam chyba oddzielne budynki.
|
Cytat:
|
To pewnie nie jest wpadka, tylko bliźniak... W dwójce zawsze mnie denerwowały i kombinowałam jak się ich pozbyć. O bliźniętach w Simsach zwykle mówię "nieszczęścia chodzą parami"...
|
Zgodnie z pomysłem bodajże Chryzentama (ki :P) postarzałam i wyprowadziłam. Wstyd się przyznać, ale szkaradna była :D.
|
Mi też się kiedyś taka szkaradna dziewczyna urodziła... Nie zabijałam, ale wyrzuciłam z domu, za brzydotę! :D
|
Już o to pytałam, ale nie mogę znaleźć mojego pytania a i wtedy odpowiedź była niepełna.
Co zrobić, aby założyć zespół który DZIAŁA? Kiedy przychodze do klubu czekam tak długo na resztę zespołu aż skończy pić/jeść/inne, że zamykają klub. Dodatkowo, jak ich zaproszę do grania, to grają kilka sekund i odchodzą. No i nie dostaję propozycji żadnych aby zagrać w jakimś klubie, które podobno miały spływać. Wykupiłam cechę sprwiającą, że zespół automatycznie będzie hitem, ale cóś nie umiem korzystać ;) Problem inny: jak wychodzę z kimś do klubu, to spotykam go przed klubem. Kiedy mój sim wchodzi do klubu automatycznie ta osoba się odłącza z komentarzem, że wieczór był nieudany. Witam się z tą osobą, chwilę rozmawiam... ale nie mogę wejść do żadnego budynku =_= |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05. |