![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Więc teraz zostaje Ci zaktualizowanie gry. Jeśli nie chcesz instalować dodatków, możesz jeszcze spróbować zacząc grę od nowa... Ale, pewnie próbowałeś już reinstalować tę podstawkę?
Nie wiem co innego może pomóc. jeśli zainstalujesz dodatek z innym miastem pewnie już będzie ok. To jeśli stuff nie pomoże, ale powinien wystarczyć. Też miałam mnóstwo idiotycznych problemów, które się same naprawiały po aktualizacji dodatkiem. Bo wielu z tych dodatków wcale nie chciałam;) Simsy to najsyfniejsza z gier.. |
Gra jest zaktualizowana.
Nie, nie próbowałem reinstalować. Stuff, czyli co dokładnie? |
Chodzi mi o aktualizację gry przez instalację jakiegos dodatku. Obojętnie jakiego; stuff to mały dodatek, tylko z przedmiotami.
Ale najpierw sprobawałabym przeinstalować podstawkę, jeśli jeszcze nie robiłeś tego, moze nawet Twoje obecne savy będą dobrze działać, zachowaj je; jak nie będzie dalej ok, pozostaje tylko doinstalowanie dodatku. |
Ej ja mam teraz że nie mogą się oświadczyć jak to naprawić ?
|
Cytat:
|
W pokoleniach może tak ;) Nie wiem, jeszcze tego nie wypróbowałam... Ale normalnie (bez pokoleń) to jak mi się opcja zaręczyn nie pojawia, to zrywam z Simem, potem przepraszam go i odnawiam związek i pojawia mi się opcja zaręczyn czy chodzenia. ;)
|
Ważnie bo dziwne
Mam nadzieję, że nie powtarzam tematu, jeśli tak to bardzo przepraszam. Mam bowiem problem który nawet trudno nazwać. Otóż w jednej z rodzinek mam simkę która pada na nos. Rzeczą oczywistą jest więc fakt, że każe jaj spać. Dzieci śpią, mąż w pracy toteż włączam szybkie tempo. A tu nim mrugnę okiem simka stoi obok łóżka cały czas zmęczona. Ale spać nie może bo za chwile się budzi. Jedynym rozwiązaniem są drzemki, ale to jej niewiele daje. Nic nie gra. Próbowałam zmienić łóżko, bo myślałam że niewygodne. Nic. Drugim problemem jest też fakt, iż ta sama, cierpiąca na bezsenność simka nie może nawiązać rozmowy, zażartować, przytulić pogłaskać, a nawet zerwać ze swoim mężem. Zero. Kiedy naciskam nią na pokazuje mi się tylko nic innego. On na nią ma to samo. Na marginesie dodam że mają niemowlęta, które bez problemu karmią, przewijają, zabawiają( na szczęście). Mam oryginalną grę z dodatek wymarzone podróże. Ostatnio ściągnęłam trochę z giełdy wymiany i jeszcze jednej strony, polecanej w internecie przez innych graczy(darmowej).
|
Hmm... to może być jakiś trwaly błąd gry... spróbuj
- przeinstalować grę; jeśli szkoda ci save'a skopiuj folder The Sims 3 z Moje Dokumenty. Po przeinstalowaniu zainstaluj wszystkie aktualizacje. - może to co ściagałeś gryzie sie z grą lub aktualizacjami jeśli je masz, musisz usunąć calą zawartość zmodyfikowaną, wszystkie mody. Jeśli nic nie pomogło to możliwe że to problem z save'em... Napisz czy i co pomogło |
spróbuj uruchomić grę bez zawartości zmodyfikowanej
|
Mam wielki problem.>
Bo chce zrobic mój serial ale nie mogę... Bo potrzeba ten probram do montowania czy jakoś takoś a windows movie maker nie mam . I ściaglam ten program: http://www.dobreprogramy.pl/Ulead-Vi...ows,12095.html No i go sciagłam i zainstalowałam no ale on działał... I wtedy zaczał się problem ponieważ The Sims 3 pokolenia nie chcą mi sie włączyć bo wyskakuje mi jakiś komunikat.. I gra się wyłącza... Jak odinstalowałam ten program to wszystko działa... Blagam pomożcie mi :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:29. |