![]() |
Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.
Witam,
Ponawiam pytanie dotyczace misji Wyzwanie Rybaka. Czyzby nikt sie z takim problemem nie spotkal? Mamy wziac udzial w konkurskie na zlowienie najwiekszej ryby.Musimy zapytac sie dwoch rybakow o porade.Jeden chce za porade jabko,a drugi duzy gulasz z wegorza.Po wybraniu drugiej opcji mamy zdobyc duzy gulasz z wegorza.Jak go zdobyc? Probuje 3 dzien i nic :( Szukalem wszedzie, kupilem skladniki na gulasz i ugotowalem go.Oczywiscie wczesniej zaprosilem rybaka :) Pomozcie prosze!!! |
grun, na pewno ugotowałeś DUŻY gulasz z węgorza? Bo jest opcja też małego i może dlatego zadania Ci nie zaliczyło. Gulasz, jeśli dobrze pamiętam, trzeba dać rybakowi.
|
co zrobic, zeby mozna bylo uzywac kodów?
|
Witam ponownie,
Rozwiazalem problem :) Wszystko robilem poprawnie,ugotowalem wlasciwy duzy gulasz z wegorza. Tylko nie mozna go jesc,a przeciagnac gulasz do Twojego schowka a nastepnie dac rybakowi :) Pozdrawiam Grun |
Też mam tą samą misję i nie wiem gdzie złowić homara?
|
Cytat:
|
W misji z polowaniem na dzika nie mogę dać miodu temu kolesiowi z obozu pod lasem. Jak mu to dać?! zaprzyjaźniłam się z nim i nic... nie mam już pomysłu... :<
|
"Witam, mam problem z misją Dzień Bibelotów, otóż mój szpieg ma zamieść podłogę ale nie ma interakcji na sobie "zamieć". Zadanie ma obrazek z bobrem, nie wiem, moze to ma coś wspolnego. No ale ani interakcji nie mam, ani żadnej miotły do zakupu."
ponawiam pytanie, bo niedługo skończę Dragon Age II i chcialabym wrócić do grania ;] |
Cytat:
Może poprostu trzeba w wyposażeniu kliknąc na miod i wybrac interakcje. moze nie jestes skupiony. jest wiele mozloiwosci |
Cytat:
1 i 2. Koło klasztoru Pioterańskiego (czy jak to się tam nazywa) 3. W drodze do lasu. Podpowiedź: jeśli masz już wybudowaną kuźnię to na mapie teren Twojego królestwa zostaje obudowany murem. Ziółko rośnie tuż za nim, to nawet jest pierwszy krzaczek po lewej ;) Za to ja mam dziwny problem. Mam misję: Królewskie Skrytobójstwo i muszę odnaleźć "zaginiony skarb". Tylko nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać. Byłam w kramie, w wiosce, w lesie, w jaskini, nawet na morzu... I nic... Gdzie tego szukać?? Wie ktoś? Edit: Wskoczyłam nawet do padołu i nic... Ma ktoś może jakiś inny pomysł? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:38. |