TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Pozostałe gry z serii The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=216)
-   -   Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59882)

grun 16.04.2011 15:42

Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Witam,
Ponawiam pytanie dotyczace misji Wyzwanie Rybaka.
Czyzby nikt sie z takim problemem nie spotkal?
Mamy wziac udzial w konkurskie na zlowienie najwiekszej ryby.Musimy zapytac sie dwoch rybakow o porade.Jeden chce za porade jabko,a drugi duzy gulasz z wegorza.Po wybraniu drugiej opcji mamy zdobyc duzy gulasz z wegorza.Jak go zdobyc? Probuje 3 dzien i nic :( Szukalem wszedzie, kupilem skladniki na gulasz i ugotowalem go.Oczywiscie wczesniej zaprosilem rybaka :) Pomozcie prosze!!!

Searle 16.04.2011 17:22

grun, na pewno ugotowałeś DUŻY gulasz z węgorza? Bo jest opcja też małego i może dlatego zadania Ci nie zaliczyło. Gulasz, jeśli dobrze pamiętam, trzeba dać rybakowi.

marandile 16.04.2011 17:35

co zrobic, zeby mozna bylo uzywac kodów?

grun 16.04.2011 17:49

Witam ponownie,

Rozwiazalem problem :)
Wszystko robilem poprawnie,ugotowalem wlasciwy duzy gulasz z wegorza.
Tylko nie mozna go jesc,a przeciagnac gulasz do Twojego schowka a nastepnie dac rybakowi :)

Pozdrawiam
Grun

dziunia1979 17.04.2011 07:46

Też mam tą samą misję i nie wiem gdzie złowić homara?

Scheiße 17.04.2011 08:56

Cytat:

Napisał marandile (Post 1389476)
co zrobic, zeby mozna bylo uzywac kodów?

ctrl + shift + c

Kroppa 17.04.2011 09:37

W misji z polowaniem na dzika nie mogę dać miodu temu kolesiowi z obozu pod lasem. Jak mu to dać?! zaprzyjaźniłam się z nim i nic... nie mam już pomysłu... :<

Shandtil 17.04.2011 11:58

"Witam, mam problem z misją Dzień Bibelotów, otóż mój szpieg ma zamieść podłogę ale nie ma interakcji na sobie "zamieć". Zadanie ma obrazek z bobrem, nie wiem, moze to ma coś wspolnego. No ale ani interakcji nie mam, ani żadnej miotły do zakupu."
ponawiam pytanie, bo niedługo skończę Dragon Age II i chcialabym wrócić do grania ;]

ŚredniwiecznySims 17.04.2011 17:20

Cytat:

Napisał Kroppa (Post 1389734)
W misji z polowaniem na dzika nie mogę dać miodu temu kolesiowi z obozu pod lasem. Jak mu to dać?! zaprzyjaźniłam się z nim i nic... nie mam już pomysłu... :<

1. Czy masz interakcje z daniem miodu?
Może poprostu trzeba w wyposażeniu kliknąc na miod i wybrac interakcje. moze nie jestes skupiony. jest wiele mozloiwosci

arianes 17.04.2011 20:01

Cytat:

Napisał Porando (Post 1388971)
Wiem,że nikt i tak mi nie odpowie,ale do rzeczy :

GDZIE ZNAJDĘ TE ANIELSKIE ŻIÓŁKO ?! Szukam szukam i jeszcze raz szukam i nic,moja medyczka (5 poziom) z całej energii,gdy zacząłem zbierać spadło na jakiś nastrójnik -50 xd Potrzebne jest(są) mi one do misji (medyczka i kupiec,nie pamiętam nazwy.Coś o pandemii) żeby zrobić 2x silne oleum lecznicze i 2x silne maści lecznicze.

HELP HELP !

Owe zioło możesz znaleźć w 3 miejscach :)
1 i 2. Koło klasztoru Pioterańskiego (czy jak to się tam nazywa)
3. W drodze do lasu. Podpowiedź: jeśli masz już wybudowaną kuźnię to na mapie teren Twojego królestwa zostaje obudowany murem. Ziółko rośnie tuż za nim, to nawet jest pierwszy krzaczek po lewej ;)

Za to ja mam dziwny problem.
Mam misję: Królewskie Skrytobójstwo i muszę odnaleźć "zaginiony skarb". Tylko nie mam bladego pojęcia gdzie tego szukać. Byłam w kramie, w wiosce, w lesie, w jaskini, nawet na morzu... I nic... Gdzie tego szukać?? Wie ktoś?

Edit: Wskoczyłam nawet do padołu i nic... Ma ktoś może jakiś inny pomysł?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:38.