TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

anie_1981 19.06.2011 11:00

Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Madelaine (Post 1406856)
Jak przywrócić zaginione niemowlę przez NRaas Overwatch?

Czy zaginęło przed, czy po instalacji moda? No bo jeśli mod był w grze, to dziecko nie powinno w ogóle zniknąć, ja nie wiem czy ten mod przywraca zaginionych "na życzenie", czy tylko zapobiega tym zaginięciom. Możesz spróbować użyć moda NRaas Master Controler. Idziesz do jakiejkolwiek rodziny klikasz na podłogę, wybierasz NRaas\Master Controller, z okienka "Dodaj Sima", na dole "V" i szukasz dziecka na liście...

Cytat:

Napisał Ymilka (Post 1406860)
Czy można jakoś zmienić automatycznie dobraną skończoną szkołę w historii kariery u dorosłych simów robionych w CAS?

NRaas Master Controller to chyba potrafi. Być może da się to zrobić po wpisaniu kodu TestingCheatsEnabled true i kliknięciu na Sima z klawiszem [SHIFT].

Aperlaxive 19.06.2011 11:30

a w jakim wieku dostaje się wp?

Kamis 19.06.2011 11:34

Po narodzeniu dziecka, trzeba zajrzeć do skrzynki na listy. Aczkolwiek ,może się zdarzyć że bachor nie dostanie wp, u mnie dostał tylko jeden.

Ymilka 19.06.2011 12:41

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1406864)
NRaas Master Controller to chyba potrafi. Być może da się to zrobić po wpisaniu kodu TestingCheatsEnabled true i kliknięciu na Sima z klawiszem [SHIFT].

Już sprawdzałam - niestety to nie działa :(

Madelaine 19.06.2011 12:44

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1406864)
Czy zaginęło przed, czy po instalacji moda? No bo jeśli mod był w grze, to dziecko nie powinno w ogóle zniknąć, ja nie wiem czy ten mod przywraca zaginionych "na życzenie", czy tylko zapobiega tym zaginięciom. Możesz spróbować użyć moda NRaas Master Controler. Idziesz do jakiejkolwiek rodziny klikasz na podłogę, wybierasz NRaas\Master Controller, z okienka "Dodaj Sima", na dole "V" i szukasz dziecka na liście...

Przed zainstalowaniem moda. Niestety dziecka nie ma na liście "Dodaj Sima", rodzina w ogóle nie ma go w znajomych, ale w drzewku genealogicznym jest kolorowy.
________
Sprawdziłam i się nie da. Mi też zależy żeby była możliwość zmiany szkoły, bo wszyscy u mnie chodzili do szkoły wojskowej o.O

Ymilka 19.06.2011 12:50

Cytat:

Napisał Madelaine (Post 1406932)
Sprawdziłam i się nie da. Mi też zależy żeby była możliwość zmiany szkoły, bo wszyscy u mnie chodzili do szkoły wojskowej o.O

Beznadzieja. Mam nadzieję, że niedługo będzie na to mod.

Pinezka 19.06.2011 13:35

Madelaine - Dziwnym trafem u mnie też ..

Madelaine 19.06.2011 15:52

Pewnie jakiś głupi błąd. Znowu...

Pawek 19.06.2011 16:49

Co daje lewitujące łóżko?

neville 19.06.2011 17:07

Nic. Po prostu lewituje. :p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:44.