![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Duplikatów?
Ale czy to usunie recolory bez meshy? :| |
znajdzie Ci pliki, które masz zduplikowane a sam będziesz decydował, co chcesz usunąć ;)
|
Chyba nie rozumiem. XD
|
Wiedziałam, po prostu wiedziałam że nie mogę długo nie mieć problemów :D (tamten z drzewem genealogicznym właściwie sam się rozwiązał). Więc: mój Sim jest nieśmiertelny xd Próbowałam go zabić death creatorem (ten nagrobek z opcji ''spawn...''), ale nie pomogło - na Sima nie działają jakoś te interakcje. Insimenatorem też nie - potwierdzam, że ten Sim ma umrzeć, ale nie działa. Próbowałam go zagłodzić, przeciągnęłam pasek głodu do końca w lewo, Sim woła, że jest bardzo głodny, ale nie pada. Utopienie też nic nie daje. W pożarze się nie pali. Piorun nie chce go trafić, choć stoi w kałuży. Muchy się za niego nie wezmą (20 nieumytych talerzy stoi grzecznie w innym pokoju). Wszyscy Simowie od razu umierają, tylko ten nie. Więc co zrobić, żeby tego Sima zabić?
|
Cytat:
|
Kalafjor- no tak, skoro na oczy nie widziałeś programu, to jak możesz zrozumieć o co w tym chodzi :P
HardaBrzoza - w InSimenie w którejś z jego części jest opcja "set ghosts flags -> is a ghost". Sposób skuteczny, jednakże nie pojawi się nagrobek, więc character data sima będzie uszkodzona x) Jeśli Ci nie zależy, to dawaj tym sposobem :P |
Dziękuję Wam, nie zależy mi na nagrobku, tylko czy jeżeli ten gość ma syna i narzeczoną, to nic innego się nie uszkodzi?
|
Nie, raczej nie xD
Przynajmniej u siebie nie zauważyłam niczego niepokojącego ;] |
No to zaraz pozbędę się tego nieznośnego Sima :) Jeszcze raz dziękuję :)
|
Hahaha, ja bym go zostawiła jako jakiś ewenement. :P Ale serio to ciekawe, dlaczego to tak. Używałabym go do eksperymentów. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:14. |