![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Nom , w sumie tak, ale nie ma takiej opcji przy furtce na parceli publicznej aby zwierzak nie uciekł z zagrody.W domu mogę.
|
a jak zapisac sie na zawody? tzn wyscigi konne np?
|
Po 17.00 się odbywają w tygodniu, w weekend chyba o 12.00, ale nie jestem tego w 100% pewna.
Musisz wsiąść na konia, podjechać do stadniny i dopiero wtedy kliknąć na nią (jak nie siedzisz na koniu, to się gra czepia, że nie możesz wystartować bez konia) i po kliknięciu masz do wyboru: - wyścigi - skoki - biegi przełajowe. Po kliknięciu jednego z nich masz do wyboru poziom trudności (podstawowe, zaawansowane i międzynarodowe). Oczywiście trzeba mieć odpowiedni poziom odpowiadającej zawodom umiejętności u konia oraz jeździectwa u Sima. |
ale chodzi o ta stadnine gdzie mozna adoptowac konia tak?
|
Tak, dokładnie :)
|
bylam juz na wyscigach :) zajelam 1 miejsce, bede dalej trenowac i brac udzial w zawodach, dziekuje za rade ginsei :)
|
Wyścigi są świetne, za zajęcie jednego z czterech pierwszych miejsc dostaje się dobre pieniądze jak na dwie godziny pracy :)
|
Proszę bardzo Anka ;)
Ja będę teraz celować w międzynarodowe :) |
im dłużej gram tym mam wrażenie że te simy jakieś mega niedorobione. Czy jest szansa na jakąs aktualizację która właśnie likwidowałaby problem niemożności kupienia zwierzaka? Czy EA Games poprawia czasem takie niedociągnięcia?
|
co masz na myśli mówiąc 'niemożność kupienia zwierzaka'?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:02. |