![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Ja zazwyczaj kupuję wszystkie gry jakiś czas po premierze na różnych atrakcyjnych ofertach ;p Choć w przypadku pór chyba się skuszę od razu. A mam dobry sklep na allegro, gdzie dodatki są po 59 zł, zobaczę, czy CPR też będzie w atrakcyjnej cenie.
|
Ja zazwyczaj kupowałam długo po premierze ale teraz chyba będzie inaczej. No i na pewno dodatek umili życie simom szkoda tylko że, w tym dodatku dojdzie tylko jedna roślina. No i czekam dalej na więcej informacji o tym dodatku.
|
Ja chyba poproszę na święta, ale co mi to da jeśli nie będe miała nowego laptopa? :
No coż, pożyjemy, zobaczymy. edit: Ale koszykówka w store, hmmm, smutno, bo już nie kupię. |
Ja liczę na jakieś darmowe simpoints, może nie są aż tacy chciwi, bo jak będą to wiem na co je przeznaczyć ;)
|
Eeeej skoro dali w NZTŚ opcję wyłączenia zombiaków to mogliby tutaj dać opcję kontrolowania simów na parcelach... wszyscy by byli happy bo jak ktoś ma słabszego kompa to by sobie ustawił mniej, jak ktoś ma mocniejszego to sobie ustawi więcej :|
|
Dokładnie. Ja ostatnio mam w miastach takie pustki, że czasem się czuję jakbym grała w dwójkę... Masakra. Jak już się ktoś pojawi, to jedna, dwie osoby. Aż trudno uwierzyć, że według NRaas'a mam w mieście 100 -120 Simów. Gdzie oni się pochowali? :P
|
Powinni dać. Mam z 200 simów w mieście , a nikt nie przychodzi. Mam SP , ludzi do pilnowania. I jaka tu przyjemność z gry , jak tak mało ludzi na parcelach? Boję się tego sposobu z modyfikacją pliku.
|
A może by tak stworzyć już nowe forum odnośnie nowego dodatku ? Bo mamy rozsypane 2 tematy w Uwagach na temat gry i Nowościach ze świata ? ;)
@down Wiem, że było wspominane, ale dalej nie wdrożone w życie... |
Już dawno była o tym mowa... Niby daleko do dodatku, ale już prawie wszystko o nim wiadomo...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:08. |