![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Wyszłam do parku, po uprzednim załatwieniu potrzeb i ubraniu się. Kiedy chciałam usiąść na mojej ukochanej ławeczce, zobaczyłam, że siedzi na niej jakiś facet. Usiadłam więc obok (nowych znajomych nigdy za wiele) i powiedziałam:
-Jestem Cheyenne, miło mi. @SPC Sorki, ale z moim sprzętem trochę nie nadążam :c |
Lubie - no tak samo można powiedzieć, że chcą działać na odwrót, że teraz zrobią szum i będą winni... bezsensu T_T
Hmmm, no dobra, trzeba kogoś wyeliminować, żeby zobaczyć, czy nasze przypuszczenia się sprawdzają. |
Usiadła obok mnie młoda atrakcyjna kobieta. Zaraz, zaraz to ona! Ona za Wilsona...
Przecież nie wyjadę z nim tak od razu. - John, John Ciastek, ale mów mi Ciastek. Jak pani mija dzień? |
-Cóż, poza faktem, że w każdej chwili ktoś może zginąć, jest w porządku. I nie pani, tylko Cheyenne. A jak mija tobie?
|
Co do tych PM-ów, to może tylko administratorzy (czyli Björk) widzą kto do kogo pisze, dla reszty wszystko jest anonimowe. W jednym momencie PM-y może pisać 15 osób i nie zgadniemy kto pisze do kogo. Zresztą jak już było powiedziane, mafia nie pisze ze sobą na forum.
Nadal jestem za głosowaniem na PP. Björk też jest podejrzana. Jeśli nie dzisiaj, możemy głosować na nią jutro, tylko zdecydujmy się na jedno bo będzie jeszcze 50 na 50 czasem. |
- Wspaniale, jakżeby inaczej... Patrząc na panią mam wrażenie, że kiedyś się już spotkaliśmy?- Cheyenne, piękne imię.
|
Ja także jestem za głosowaniem na PP dzisiaj. Bjork może jutro.
Właśnie! PP od samego początku, z każdym z kim rozmawiał, to rozmawiał o mafii. Ze mną zaczął rozmowę tym, ze mafia grasuje, z Cheyenne to samo... Może robi z siebie ofiarę, żeby odwrócić uwagę od tego, ze jest zabójcą? |
-Tak, też mam takie wrażenie. I proszę nie mówić do mnie pani!- zaśmiałam się. Fajny gość, nie ma co. Tylko skąd go znam?
|
hmm, ja tez chyba jestem za Bjork. moze sama probuje nas nakierowac na siebie, zebysmy mieli okazje jeszcze pograc w mafie? :D albo tez odwrotnie, klamie. cholera wie. osobicie pp na razie odpuszczam. na razie :D
|
@Meryam, w jaki sposób robię z siebie ofiarę? :3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50. |