![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
Ja wciąż najbardziej przekonana jestem na Nusso. Ale w sumie Rainbow też.
Mafia wyeliminowała Nixa aby nie wzbudzac podejrzeń. Ktoś musiał miec racje |
Ja zostaję przy swoich wczorajszych podejrzeniach...czyli Rainbow.
|
Ja waham czy głosować tj. wczoraj czy na inną osobę, którą podejrzewam. Jeszcze się nad tym zastanowię.
Co do śmierci Nixa, to widzę, że mafia zmienia taktykę - eliminuje ciche osoby. Ciekawe czemu. |
Wczoraj zastanawiałam się czy głosować na Rainbow czy Nusso i był remis. Nie wiem jak będzie dzisiaj, ale myślę, że może zagłosuję na Rainbow tak jak kiedyś. Może nie będzie znowu sytuacji takiej jak wczoraj :/
|
a jakiś konkretny powód dlaczego ja jestem podejrzewana? bo tak? chce powodów, inaczej wyglądacie na takich, coby chcieli zwrócić uwagę wszystkich na mnie :P
|
Cytat:
|
Cytat:
@up, i całkiem nieźle im to wychodzi. Przynajmniej ja czuję, że nic nie wiem =,= |
ja tak sie zastanowiłam i bardziej prawodpodobne wydaje mi sie ze bjork bedzie szantazysta (czyli miasto). a w mafii będzie rainbow, hebe, anetti i cytryśnia. i jednak rainbow dostanie moj głos dzisiaj. chyba że się coś zmieni, ktoś wpadnie na coś innego.
|
Jak dla mnie Kafelove może być w mafii. Wcale bym się nie zdziwiła
|
dooobra... widzę, że ja zginę dzisiaj, więc w razie czego pomścijcie mnie... xd to jak część głosuje na mnie, to może zmówmy się druga część na kogo głosujemy? :D
może niech to będzie Charionette? tak na rawdę, to co nam już szkodzi na tym etapie? :genius: Cytat:
zdawałam sobie doskonale sprawę, ze jak się wychylę po takiej chwili ciszy, to zwrócę na siebie uwagę. czy jakbym była w mafii to zrobiłabym taką głupotę i zrobiła to samo? gdy siedziałam cicho to podejrzewała mnie tylko Bjork. :why: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:47. |