![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Możecie mi powiedzieć tak łopatologicznie, co mam zrobić, żeby na jednym systemie mieć zainstalowaną i grę, i demo? W tej chwili mam na nowym komputerze samą podstawę, w którą wcale jeszcze nie grałam, i chcę już zainstalować wszystkie dodatki oraz wrzucić inne obiekty i swoje zapisy, ale chciałabym też mieć możliwość wchodzić w demo. Da się tak czy macie problemy?
|
Maszka tak jestem pewna, no chyba ze zalezy jaka rasa bo np.. Ragdoll ma niebiskie- to juz taka rasa ale pozostale koty niebieskookie sa gluche :)
nmin po prostu zainstaluj demo ja mam wszystko + dodatki na jednym systemie i wszystko dziala swietnie :) |
Kojarzę, że ktoś przerzucał jakieś foldery zależnie od tego, czy chciał grać, czy tworzyć zwierzaki, ale nie pamiętam, dlaczego... A może coś mylę? Nie mogę znaleźć tego postu.
|
Bo mój kot wyglądal jakos tak: http://www.google.pl/imgres?q=rude+k...X3-ixDg&zoom=1 ale miał właśnie niebieskie oczy. Ja wcześniej nie wiedziałam, że takie koty są głuche. Teraz jest mi nawet przykro, że musiałam go później oddać...
Ale żeby nie robic offtopu :D To.... eee... Nie mogę sie doczekac gry :D |
ojj ale slodziak, tak ten byl z cala pewnoscią głuchy :)
szkoda ze go oddalas :( ja tez nie moge sie doczekac, jeszcze tylko 3,5 tygodnia i bedzie dodatek :D |
Rodzice nie pozwalali trzymać w domu kota... :(
Do premiery zostało... 21 dni!!! 3 tygodnie! To liczać do 18 października, a to 24 dni licząc do 21 października. |
Cytat:
|
Cytat:
Tam zmieniasz nazwę folderowi The Sims 3, na jakąś inną. Ja mam folder "The Sims 3 Gra", i tam mam dane normalnych Simsów, a jak chcę grać w Demo to zmieniam nazwę na "The Sims 3 Demo". Chodzi o to, że i gra, i demo korzystają z takiego samego folderu w Document and Setting i w tym właśnie tkwi szkopuł. Ejak, nie da się zmienić wielkości psa inaczej niż rasami, czyli nie mogę mieć np dużego chihuahuy... Może jeszcze to rozgryzę, uparta jestem :P |
Skusiłam się jednak na tę ukrytą opcję w demo. Obejrzałam sobie interakcje (oczywiście niedziałające ;) ), opisy niektórych obiektów i przede wszystkim zwierzaki w ruchu. Bardzo mi się to podoba i teraz już naprawdę nie mogę się doczekać dodatku. Aż nie chce mi się grać bez niego.
|
http://www.youtube.com/watch?v=YCzJL...&feature=feedu
http://www.youtube.com/watch?v=K_pwY...eature=related na końcu tego widać jak koń się załatwia :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:28. |