![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
anjanka wlasnie nie, normalnie konie rozmaza sie na wsi tak? widzialas w centrum miasta kogos kto hoduje konie ja nie :P Psy i koty to norma, napewno beda mogly sie rozmnazac w duzych miastach tak jak jest w rzeczywistosci :)
|
Pewnie chodzi o dzikie konie.
|
W tym pewnie chodziło o to, że nie będzie ich w centrum miasta tylko na terenach zielonych.
|
A na niektórych Screenach i filmach od EA, pokazywane były konie biegające po ulicy. Możliwe jednak, że były to "udomowione" konie.
|
Wiecie kiedy dokładnie będzie premiera dodatku?
|
To zdjęcie przedstawiało konia dzikiego ( wnioskuję z tego, że koń nie miał kantara)
I biegał po mieście, owszem, ale myślę, że w Bridegoprt konie i jelenie w ogóle nie będą spotykane Mi by nie przeszkadzało, jak by nad ranem jakiś konik przeszedł przez male miasto do jakiegoś parku :) Tylko dobrze by było gdyby dzikie zwierzęta pojawiały się w miasteczkach bardzo sporadycznie, a w Bridgeport to w ogóle ich być nie powinno Zastanawia mnie gdzie te dzikie konie w Bridgeport będą występować, na tych wzgórzach ? Jedynym miejsce jest chyba taka jakby żwirowa droga prowadząca do tej parceli publicznej na końcu miasta Juz sie nie moge doczekac Juz nie dlugo premiera |
no :D u was juz 21 czyli za 22 dni a u mnie za 19 dni :D ale pewnie i dodatek bedzie wczesniej na polkach zawsze tak jest ;) ja tez sie doczekac nie moge dni odliczam :D
|
Co to znaczy ''u mnie za 19''? :)
|
to znaczy ze w niemczech :P
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:31. |